CD Timbrado

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης santzos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Εδω έχω ανεβάσει ένα CD εκμάθησης για Timbrado, σύμφωνα με τον δημιουργό του έχει όλους τους ήχους του τραγουδιστή και πρέπει να το βάζουμε σε σκοτεινά - ημισκοτεινα δωμάτια πρωί και βράδυ από μια ώρα, αφού έχουμε βάλει τα νέα πουλάκια σε ξεχωριστά κλουβάκια(μαλον διαγωνισμού).
Εγώ προσωπικά δεν τα πολυπιστευω, και είναι στην κρίση του καθενός από εμάς πως θέλει να δασκαλέψει τα πουλιά του.

Ανδρεα ευχαριστουμε! Το κατεβασα κ ας μην εχω timbrado:)

μου αρεσει γενικα να μαζευω ηχους πουλιων!

να πω επισης πως το αρσενικο καναρινι που εχω (ο Αρμιν)ακουγοντας ενα συγκεκριμενο ''κομματι' καρδερινας με παπαδιτσα μεσα, το εχει μαθει απ'εξω κ ανακατωτα κ το κανει πολυ καλα, σε σημειο που γελας μαζι του:D

ανδρεα σε ευχαριστουμε ολοι, λατρεις των τιμπραντο και οχι μονο

Σ ευχαριστουμε φιλε για τις υπεροχες φωνες που μονο τα timbrados ξερουν να κανουν τοσο καλα!

καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο forum ... Που θα βρω το cd με τις φωνές να το κατεβάσω;

Εδω έχω ανεβάσει ένα CD εκμάθησης για Timbrado, σύμφωνα με τον δημιουργό του έχει όλους τους ήχους του τραγουδιστή και πρέπει να το βάζουμε σε σκοτεινά - ημισκοτεινα δωμάτια πρωί και βράδυ από μια ώρα, αφού έχουμε βάλει τα νέα πουλάκια σε ξεχωριστά κλουβάκια(μαλον διαγωνισμού).
Εγώ προσωπικά δεν τα πολυπιστευω, και είναι στην κρίση του καθενός από εμάς πως θέλει να δασκαλέψει τα πουλιά του.
φιλε μου που θα βρω το αρχιο να το κατεβασω

στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.elit-timbrado.gr μπορείτε να βρείτε υλικό και πληροφορίες για την εκπαίδευση... Δεν χρειαζεται να είναι κάποιος επαγγελματίας για να κάνει αυτό τοόμορφο χόμπι!
εδώ μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία ήχου με αξιόλογα κομμάτια για εκπαίδευση επιμελημένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ράτσας Ε.Λ.Ι. Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
το σκοτάδι για την εκαπιδευση δεν είναι απαραίτητο για τα timbrado αλλά για άλλες ράτσες φωνής
χαμηλό φως (και όχι απόλυτο σκότος) απαιτείται α) όταν ένα πουλι που ετοιμάζεται για γιαγωνσιμό "ξεφύγει" και πάει να πυρώσει πχ και άρα δε μας κάνει γιατι θα κολλάει το τραγούδι του και δε θα είναι ποιοτικό, β) λίγο πριν το διαγωνισμο (2 βδομαδες πχ) ώστε όταν βγαινει στο φως να ξεκινάει αμέσως το τραγούδι μπροστά στον κριτή

Back