Όχι, προορίζεται για καναρίνια.Γεια σας! Αυτή η αυγοτροφή κάνει και για κοκατίλ; Ευχαριστώ πολύ!
Γεια σας! Αυτή η αυγοτροφή κάνει και για κοκατίλ; Ευχαριστώ πολύ!
Εγώ στον δικό μου που χάνει φτερά, του δίνω 2 φορές την βδομάδα. Και από 2 φορές φρέσκο αυγό περίπου.μπορεί κάποιος να μου πει πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να την δίνω στο καναρίνι ? στην περιγραφή εδώ λέτε 1/4 της ημερήσιας ποσότητας τροφής αλλά σε τι συχνότητα? επίσης μιας και μπορώ να δίνω και βραστό αυγό σε τι ποσότητες λέτε να τα δίνω σε εβδομαδιαία βάση ?
Η περιγραφή είναι σαφής:μπορεί κάποιος να μου πει πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να την δίνω στο καναρίνι ? στην περιγραφή εδώ λέτε 1/4 της ημερήσιας ποσότητας τροφής αλλά σε τι συχνότητα?
Αν δίνεις ξεχωριστά αυγό δεν βλέπω το λόγο να δίνεις αυγοτροφή και το αντίθετο.επίσης μιας και μπορώ να δίνω και βραστό αυγό σε τι ποσότητες λέτε να τα δίνω σε εβδομαδιαία βάση ?
Από που προκύπτει αυτό;δεν ήξερα οτι η περίοδος της πτερορίας συμπεριλαμβάνεται στην περίοδο ανάπαυσης
από την στιγμή που δεν είναι περίοδος αναπαραγωγής ως τι το εκλαμβάνω;Η περιγραφή είναι σαφής:
- Περίοδος ανάπαυσης: 2 έως 3 φορές εβδομαδιαίως, 1/4 της ημερήσιας ποσότητας τροφής.
- Περίοδος αναπαραγωγής: Καθημερινά 2 έως 3 φορές ημερησίως αν είναι δυνατόν, ανάλογα με τις ανάγκες.
Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι αναφέρεσαι στην εποχή της πτερόρροιας καθώς δεν το είχες αναφέρει πουθενά. Επομένως, όταν μιλάμε για την εποχή της πτερόρροιας, μπορούμε να δίνουμε μέρα παρά μέρα ή και καθημερινά, εφόσον υπάρχει αρκετός χώρος για την άσκηση των πουλιών.δεν ήξερα οτι η περίοδος της πτερορίας συμπεριλαμβάνεται στην περίοδο ανάπαυσης
Διαπιστώνω ότι δεν είναι θέμα καταστήματος αλλά του προμηθευτή. Τα περισσότερα, αν όχι όλα τα καταστήματα διαθέτουν μονόκιλες συσκευασίες που προέρχονται από πολυσυσκευασία των 5 κιλών. Αν και όλα τα μονά βρίσκονται σε πολύ καλή συσκευασία, το ότι δεν έχει το καθένα το δικό του κουτί, είναι λάθος.Νέα αξιολόγηση σε Αυγοτροφή Cede Morbido Egg Patee από voxpaine.
Ωστόσο αυτό που δεν μου άρεσε και δεν ξέρω αν ευθύνεται το μαγαζί που την αγόρασα ή όχι είναι οτι η συσκευασία του ενός κιλού προήλθε από πολυσυσκευασια και έτσι δεν περιείχε τις απαραίτητες πληροφορίες επάνω στην συσκευασία με αποτέλεσμα να πρέπει να έρθω εκ νέου σε επικοινωνία με το κατάστημα για να μάθω την ημερομηνία λήξης.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας