Προϊόντα φροντίδας Chevi-tren - Chevita

Για να μην παρεξηγούμε κάποιες έννοιες, το Chevi-tren είναι ένα εξαιρετικό ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΌ φάρμακο που εμποδίζει την παρουσία εξωπαρασίτων πλην όμως δεν θεραπεύει τίποτα από μόνο του και αυτό που αναφέρθηκε πιο πριν για εμβάπτισμα των πτηνών μέσα σε τέτοιο διάλυμα, αφορά περιστέρια και όχι καναρίνια.

Σε 1 λίτρο χλιαρό νερό με 30 ml chevitren έκανα εμβάπτιση τα πουλιά, τους κρατούσα το κεφάλι απ' έξω και μετά στέγνωμα με χαρτί κουζίνας και στον ήλιο (όχι με μανταλάκια :) σε κλουβιά).

Μετά το αρχικό σοκ, είναι μια χαρά. Επίσης, ψέκασα με την ίδια αναλογία στην κλούβα/κλουβιά και πλύσιμο των ταϊστώ κλπ. Είναι ακίνδυνο και το συνιστώ. Τα παραπάνω έγιναν προληπτικά και θα τα επαναλάβω σε 2 μήνες περίπου.

Υπέρ: Εύκολο στη χρήση.

Γεια σας, προσπαθώ να παραγγείλω το cevitren αλλά δεν μπορώ να το βρω κάπου. Ξέρει κάποιος αν έχει καταργηθεί;

Akisbet είπε:
προσπαθώ να παραγγείλω το cevitren αλλά δεν μπορώ να το βρω κάπου. Ξέρει κάποιος αν έχει καταργηθεί;
Πρόσφατα έχουν κάνει αναζήτηση και άλλα μέλη του φόρουμ για το συγκεκριμένο προϊόν. Δε γνωρίζω αν έχει καταργηθεί ή αν δεν εισάγεται πλέον στην Ελλάδα. Πάντως όλες οι προσπάθειες ήταν άκαρπες, δε βρέθηκε πουθενά.

Επικοινώνησα μόλις με τον κτηνιατρικό κύκλο που είναι ο αντιπρόσωπος της chevita και μου είπαν ότι το chevitren δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και κάποια ενημέρωση για το αν και πότε θα το έχουν διαθέσιμο στο μέλλον.

Επομένως, αν υπάρχει κάπου αλλού, είναι γιατί δεν έχει εξαντληθεί ακόμη. Μετά, άγνωστο πότε θα το ξαναβρούμε.

Καλημέρα!

Είμαι στην αναζήτηση του Chevi-tren καθώς απ' ότι έχω καταλάβει έχει έλλειψη στην Ελλάδα. Το έχω βρει σε δυο-τρία e-shop αλλά θα πάρω τηλέφωνο πρώτα για σιγουριά.

Επειδή όμως θα ψεκάσω σε πολλά είδη πουλιών, θα ήθελα εάν έχει κάποιος εμπειρία με τα παρακάτω είδη και τη χρήση του Chevi-tren:
  • Ζεμπράκια
  • Παπαγαλάκια ευρωπαϊκά
  • Lovebirds
  • Panda Finches
  • Καναρίνια
Ο ψεκασμός θα γίνει για αντιμετώπιση ψείρας σε κλούβες και πουλιά.

Akridas είπε:
Είμαι στην αναζήτηση του Chevi-tren
Στάσου πρώτα να το βρεις. Νομίζω πως είναι σε έλλειψη από την Ελλάδα εκτός αν πρόσφατα έγινε κάποια εισαγωγή. Αν το βρεις είναι κατάλληλο για όλα τα πουλιά αν και απ' όσα ξέρω οι παπαγάλοι δεν παρασιτίζονται εύκολα.

misalouris είπε:
Νομίζω πως είναι σε έλλειψη από την Ελλάδα εκτός αν πρόσφατα έγινε κάποια εισαγωγή.
Η πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχουμε μέχρι στιγμής είναι αυτή Διαθεσιμότητα chevi-tren.

Μίλησα σήμερα κι εγώ με τον κτηνιατρικό κύκλο και μου είπαν ότι περιμένει η chevita την άδεια κυκλοφορίας για να γίνει διάθεση στην αγορά. Επίσης μου ανέφεραν ότι άλλαξαν και την σύσταση.

Ψάχνω και σε εξωτερικό μήπως το βρω, γιατί με τα έτοιμα τύπου tabernil θα "φάω" δυο-τρία μεγάλα...

Μπορώ να ψεκάσω όλο το εκτροφείο με τα καναρίνια και πάνω στα πουλιά;

TZANNSPY είπε:
Γιατί δεν μπορείς να ρίξεις απ' ευθείας πάνω στα πουλιά ή στις τροφές τους. Είναι επικίνδυνο για τη ζωή τους (μέγεθος καναρινιού). Εγώ αυτό ξέρω και το αποφεύγω.

Το έχεις δοκιμάσει πάνω τους απ ευθείας εσύ;

Back