Γενικά Citrus από δω το PetBirds - PetBirds από δω ο Citrus! (Cockatiel)

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης myr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πανέμορφη η Σίτρους και νοικοκυρά!
Μύρινα, πρόσεξε μη μασουλήσει αυτά τα φύλλα, μήπως είναι τοξικά; Δεν μπορώ ν΄αναγνωρίσω το είδος του φυτού...

Ξερό Μπαμπού είναι, εκείνη τα μαδησε(είναι ο προσωπικός της κάδος αυτός). Μεγάλη επιτυχία έχουν και τα κλαδάκια ευκάλυπτου και μουριάς. 😁

Έχω εξαφανιστεί λίγο ενόψει της παρουσίασης της διπλωματικής μου, αλλά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ άλλη μια φώτο της γλυκιάς δεινοσαυρίτσας μας, η οποία βοήθησε πάααρα πολύ στην συγγραφή (πατούσε και μερικά κουμπάκια αλλά κυρίως ζητιάνευε χάδια και τσιμπαγε τα δαχτυλα μου αν την αγνοούσα για λίγο 😜) Αλλά πώς να αντισταθώ σε αυτό το μούτρο;! Εδώ λιωμένη πάνω στην οθόνη του λάπτοπ (στο οποίο πλέον έχω κρεμάσει διάφορα χαϊμαλιά για να απασχολείται)1581877259515.webp

Ο δικός μου δεν αντέχει μετά τις 18:30
Δεν τη παλεύει τσιριζει αν τον έχω στο κλουβί του, αν είναι έξω τότε μπαίνει μέσα στα μαλλιά μου και νάνι μέχρι να τον μεταφέρω για ύπνο 🤗

Άλλες 2 φώτος (η 1η μετά από μπάνιο η δεύτερη στην πρόσφατη βόλτα μας)
1581883701108.png1581883760805.png
[automerge]1581884161[/automerge]
Ο δικός μου δεν αντέχει μετά τις 18:30
Δεν τη παλεύει τσιριζει αν τον έχω στο κλουβί του, αν είναι έξω τότε μπαίνει μέσα στα μαλλιά μου και νάνι μέχρι να τον μεταφέρω για ύπνο 🤗
Χεχε γλυκούλης 🙂 Εμείς σιγά σιγά αλληλοπροσαρμόσαμε τα ωράρια μας και τα χουμε βρει τέλεια (εμένα τώρα μόλις μου βαλε τις φωνές πήγε για ύπνο) και φυσικά χωρίς σκέπασμα κλουβιού δεν θα γινόταν γιατί θα της έλειπε ύπνος🐦
[automerge]1581884699[/automerge]
Πολύ ζηλεύω που κάθεται στην οθόνη του υπολογιστή. Ο δικός μου κάθεται στον ώμο μου και δαγκώνει το αυτί μου όσο διαβάζω🤦
Ωχ! 😁 Ευτυχώς δεν πολυτσιμπάει αυτιά(αντίθετα με τις ελιές αν έχει κανείς)! Βέβαια δεν κάθεται μόνο πάνω στην οθόνη... Αν δεν της δίνω όση σημασία θέλει, κατεβαίνει και στα πλήκτρα και διεκδικεί α δάχτυλα μου αποκλείοντας την περιοχή του πληκτρολογίου που μπορεί να καλύψει και μαλώνοντας τα δάχτυλα μου αν επιχειρήσω να πατήσω πλήκτρο αντί να την ξύσω🤣 Ύστατο όπλο της είναι να κουτσουλήσει πάνω από την οθόνη😬

Τελευταία επεξεργασία:
(Και μετά στην επιμέλεια ανακαλύπτω διάφορα ξέμπαρκα σημεία στίξης και γράμματα...)

1581885199596.png

[automerge]1581885557[/automerge]
Είναι φανταστικό πως έχουν όλα τις δικές τους μικρές-τεράστιες προσωπικότητες... απ' ότι έχω καταλάβει και τα parrotlets είναι τρελά μούτρα 🙃

Τελευταία επεξεργασία:
(Και μετά στην επιμέλεια ανακαλύπτω διάφορα ξέμπαρκα σημεία στίξης και γράμματα...)

View attachment 70290

[automerge]1581885557[/automerge]
Είναι φανταστικό πως έχουν όλα τις δικές τους μικρές-τεράστιες προσωπικότητες... απ' ότι έχω καταλάβει και τα parrotlets είναι τρελά μούτρα 🙃
Πολύ όμως. 😂 Μία από τα ίδια κ ο δικός μου μόλις είμαι στο πληκτρολόγιο θέλει χάδια... Όσο Για τα πλήκτρα... Άσε βρήκα ένα κόλπο όμως όταν επειγόντως πρέπει να κάνω στο λαπτοπ κάτι για να μην μου βγάζει τα πλήκτρα κ για πολύ λίγο βάζω φωνές παροτλετ στο YouTube και εκείνος κάθεται πάνω στην οθόνη για λίγο όμως μην τον τρελανω κιόλας. Γιατί ψάχνει από πίσω να τα βρει. 🤗

😁 Καλό κόλπο αλλά αν βάλω πουλιά εμένα τα ψάχνει από μπροστά και μπορεί να πυροδοτήθει και ρεσιτάλ γκαρίδων οπότε δεν το διακινδυνεύω. Η οθόνη έχει καταλήξει έτσι για να χει να μασουλάει. 1582232286558.webp

Καλησπέρα σε όλους!
Ακολουθούν τα νέα της Σιτρους σε τίτλους 😛
Η Σιτρους λοιπόν, είπε να μας επιβεβαιώσει το φύλο της χαρίζοντας μας 2 αυγουλάκια (είχαμε ρυθμισμενο ύπνο 14ων ωρών αλλά μου ξέφυγε μια προφανής "φωλιά ", ενα κρεμασμένο καλάθι). Πήραμε κατευθείαν ολα τα μέτρα και την γλιτώσαμε με μονο 2 αυγουλάκια (τα οποία περιεργως εκανε με διαφορά 3 ημερών αντί μίας) και μπηκε σε πτερόρροια. Μια χαρά κατά τα άλλα, συνεχίζει να είναι υπέροχη προσωπικότητα και τελευταία έχει πολύ όρεξη και μας "τραγουδάει" κάθε μέρα (αλήθεια μπορω να ανεβασω σκέτο ηχητικό εδώ; θα το ψάξω). Περίμενα ζήλιες με τον μικρό αλλά φαίνεται πως χάρηκε πολύ που υπάρχει και άλλο πουλάκι στο σπίτι και ας το ακουει μόνο και το βλέπει απο μακριά στο μπαλκόνι 😁

Back