Γενικά Dna τεστ για τον καθορισμο φυλου σε lovebirds

"breeder"

PB New Member
Πόλη
Ναύπλιο
παιδια καλημερα. μηπωw γνωριζει κανεις που μπορω να κανω dna τεστ για τον καθορισμο φυλου σε Lovebirds?

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος εδώ που θα σου πει αλλα δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην πω ότι και ο Πασχάλης θα ξέρει!:D

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος εδώ που θα σου πει αλλα δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην πω ότι και ο Πασχάλης θα ξέρει!:D
Κρίμα να μην τον έχουμε στο Forum. Θα ήταν χρήσιμος.
Αν θες μέσω Internet έχει κάποιες εταιρείες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστες. Για να βρεις στο μέρος που κατοικείς ίσως αν ρωτούσες σε κάποιο κτηνιατρείο.
DNA Sex Testing
dnasexing.com
avianbiotech.com/SexingCenter.htm | Avianbiotech.com - Avian Sexing Center
Κοίτα και σε αυτά για παραπάνω πληροφορίες. Να σημειώσω ότι δεν έχω στείλει ποτέ και θα ήταν χρήσιμο να μας πει κάποιος που τα έχει χρησιμοποιήσει τη γνώμη του.

οκ, παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες, απο αυριο δευτερα θα παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται εδω στην ελλαδα αλλα και αν μπορω να τα στειλω στο εξωτερικο. Θα σας ενημερωσω.

Γιωργο σ' ευχαριστω για το Link. το εχο ηδη κοιταξει. το μονο που εκανα απ ολα αυτα ηταν να τηλεφωνισω στις ελλινικες εταιρειες που αναφερουν. Δεν ειχα κανενα αποτελεσμα και κοιταξα στο εξωτερικο και το μονο που βρηκα ηταν μια εταιρεια στην Αγγλια που κανει dna tests με κοστος στα 16 ευρω για το καθε πουλι. στελνεις τα πουπουλα με σακκουλακι και ερχονται οι απαντησεις με e mail και βεβαια πληρωνεις με καρτα. Δεν εχω στειλει ακομα.Ισως στο μελλον

• Like
Αντιδράσεις: marie
Back