Glosters

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
καλησπερα σε ολους
μηπωσ μπορει να μου πει καποιοσ ποσο εχει ενa gloster?
τραγουδανε ωραια;
επειδη δεν εχω καμια ιδεα απο καναρινια και θελω να το κανω δωρο
και επειδη το ατομο που θελω να το δωρισω σημαινει πολλα αν μπορειτε να μου πειτε καποια ρατσα που μπορω να παρω
υ. Γ. επι 8 χρονια ειχε καναρινι μαλλον καποιο απλο
ευχαριστω

Καλλιθεα 25 το θηλυκο 25 το αρσενικο σκουφατο η μη ( τοσο παει και στους εκτροφεις εκτος εαν ειναι εξαιρετικης μορφολογιας)

εαν πας Αθηνας παιζει 40 και πανω
εαν ειναι ανοιχτοχρωμο απο 45
και εαν εχει σκουφι και τυχει να κελαηδησει και το ακουσουνε αυτοματως γινεται 60 :D
με παζαρια κοβεις κανα ταληρακι

δενειναι και απο τουσ καλυτερους τραγουδιστες, εγω εχω ενα σκουφατο που γρυλιζει😛

ΜΦΧ
Πανος

Αν θες εναν καταπληκτικό τραγουδιστή με φωνές που θυμίζουν αηδόνι,θα σου πρότεινα ενα malinois αλλά επειδη είναι απο τα καλυτερα πουλιά φωνής, οι τιμές τους είναι λίγο τσιμπημένες, σχεδόν διπλάσια απο ενα γκλώστερ... Ειδικά αν ειναι και βαθμολογημενο... Τοσο ακριβότερο... Ειδικά αν δειξεις οτι δεν ξέρεις απο καναρίνια μπορεί να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Το βασικότερο είναι να μην αγοράσεις καναρίνι φωνής αν δεν το ακούσεις πρώτα.

Το σημαντικότερα αν πάρεις ενα κοινό καναρίνι είναι να διαπιστώσεις αν έιναι υγιές. Διαβασε τα σχετικά πόστ γιατι είναι κρίμα να κάνεις δώρο ένα ζωντανό πλασματακι σε καποιον που αγαπάς και να αρρωστησει και ου μη γενητω να, ασε δεν θελω να το σκεφτομαι...

Καλή επιτυχία σε ότι και να διαλέξεις!

Εγώ το τελευταίο αρσενικό γκλόστερ που πήρα από πετ σοπ νομίζω το πλήρωσα κάπου στα 40 ευρώ. Τσιμπημένο ε; Από τα Γιάννενα. Τον Νοεμβριο που μας πέρασε νομίζω. Τα γκλόστερ έχουν ιδιαίτερο κελαηδημα όχι σαν τα απλά καναρίνια. Το καταλαβαίνεις ότι κελαηδαέι διαφορετικά. Εχω κ κοινα καναρίνια και έχω καταλάβει την διαφορα στην φωνή. Είναι πιο λεπτό το κελαηδημα των γκλόστερ. Είναι καλή επιλογή πάντως.

Back