Ασθένειες Kαναρινι με δυσκολια αναπνοης και φουσκωμα

Σε υπερευχαριστω Ναντια... Τον πηρα αλλα μου ειπε να τον παρω κατα τις 8-8 και μιση γιατι ειναι σε κατι επισκεψεις..Λες να ερθει σημερα; Ποσο παιρνει περιπου; Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα απλα ρωταω...Αυτο που με νοιαζει ειναι να σωθει ο Ντινακος μου!
Για πειτε ρε παιδια.. Ειναι κακο σημαδι το οτι κοιμαται;

Για πειτε ρε παιδια.. Ειναι κακο σημαδι το οτι κοιμαται;
Τα πουλιά κρύβουν τις ασθένειές τους πολύ καλά δεδομένου ότι είναι μέρος της φυσικής τους άμυνας. Ένα πουλί που είναι εμφανώς άρρωστο στη φύση, δέχεται αρπακτικές επιθέσεις ή παρενοχλείται από άλλα πουλιά. Επομένως, ένα πουλί που είναι άρρωστο και αναστατωμένο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να αναστυλωθεί όταν μπει κάποιος μέσα το δωμάτιο σε μια προσπάθεια να κρύψει την ασθένειά του. Όταν τα πουλιά δεν μπορούν πλέον να κρύψουν αποτελεσματικά την ασθένειά τους, είναι συνήθως σοβαρά άρρωστα.
Απόσπασμα από το άρθρο Αναγνώριση ασθενειών στα καναρίνια

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
Δηλαδη αν καταλαβα καλα <κρυβετε> για να κρυψει το οτι ειναι αρρωστο. Σωστα η λαθος καταλαβα...

Δηλαδη αν καταλαβα καλα <κρυβετε> για να κρυψει το οτι ειναι αρρωστο. Σωστα η λαθος καταλαβα...
Σωστά. Όταν δεν μπορεί πλέον να κρύψει την ασθένειά του, σημαίνει ότι έχει ήδη καταβληθεί αρκετά από αυτήν.

Η σωστή και έγκαιρη αναγνώριση ορισμένων χαρακτηριστικών στη συμπεριφορά των πουλιών, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση μιας ενδεχόμενης ασθένειας. Το άρθρο αναφέρει κάποιες βασικές αλλά πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη διάγνωση ασθενειών.

Δηλαδη εχω ακομα ελπιδες.. Σε λιγο θα ξαναπαρω τον πτηνιατρο που μου εδωσε η Ναντια..

Λοιπον τον πηρα. Του ειπα ολη την ιστορια και τι φαρμακα πηρα κτλ. Μου φανηκε πολυ ενταξει ανθρωπος και με αρκετες γνωσεις... (γιατι παντου υπαρχουν και οι ασχετοι). Μου ειπε οτι το κανει αυτο επειδη εχει καταπονηθει ο οργανισμος του και χρειαζετε να τονοθει. Επεισης μου ειπε να συνεχισω την αντιβιωση και μετα να του δωσω τις βιταμινες.. Τελος, ειπε αν γινει κατι τοτε να κλεισουμε ραντεβου να τον δει...

Λοιπον! Ευχαριστα νεα! Αφου πηρε την αντιβιωση αρχισε τις βιταμινες. Σε 2 μερες τις σταματαω κι αυτες. Πλεον ειναι μια χαρα. Ευδιαθετο,ζωηρο,τρωει, πινει, κελαηδαει! Και γενικως ειναι μια χαρα! Σας ευχαριστω ολους!

Back