Φροντίδα Lovebirds-budgies

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης bts328
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

bts328

PB New Member
Πόλη
Κύπρος
exei τολμησει κανεις να βαλει Lovebirds me Budgies μαζι;
εχω 2 μικρα Budgies και 2 μεγαλουτσικα Lovebirds .
το κλουβι ειναι ιδιοκατασκευη αρκετα μεγαλο 1x1,2x0,5.
apoti εχω διαβασει δεν πρεπει, αλλα θα ηθελα να ακουσω και προσωπικες εμπειριες σας. Καθε πρωι πλησιαζουν τα Lovebirds to κλουβι των Budgies και τα κραζουν.thanks.

αε αυτο το κλουβι επειδή ειναι αρκετα μεγαλο μπορει και να μην εχεισ προβλημα!
ασε το κλουβι με τα μικρα εκει διπλα για μερικες μερες να τα βλεπουν και δοκιμασε αν θες! Μονο ετσι θα μαθεις. Αλλα να εισαι εκει αμα χρειαστει να επεμβεισ! Και βαλε και αρκετα πατακια και πιο χαμηλα απο αυτα που καθονται τα Lovebirds.

Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος

Geia sas paidia...eimai kainourgios st foroum...alla apo tn empeiria m, nomizw oti einai megalo la8os na valeis Lovebirds me Budgies mazi gt egw otan eixa k apo ta 2 eidi eixa epixeirisei na valw sta Budgies Lovebird se magali klouva kipou k tn alli mera to prwi vrika to 8iliko m Budgie traumatismeno(matwmeno)☹k t arseniko m nekro☹...opote egw s lew kalitera n mn valeis...

πρωτα απο ολα καλως ηρθες αμα μπορεις γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και δωσε τα στοιχεια σου εδω για να σε δουν ολα τα μελοι. ]petbirds.gr/community/forums/Νέο-Μέλος.5/

και δωσε τα στοιχεια σου εδω για να σε δουν ολα τα μελοι. ]petbirds.gr/community/forums/Νέο-Μέλος.5/

Δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν να γράψει στο φόρουμ των "Νέων Μελών", εφόσον δεν το επιθυμεί ο ίδιος.[/dls]

Θέλει πολύ προσοχή και αν μπορείw απόφυγέ το. Μπορεί να τα παρατηρήσεις 1-2 μέρες και όλα να πηγαίνουν καλά και σε άσχετη στιγμή (λόγω ενός μικροκαυγά) να πάθει ζημιά κάποιο από τα μικρότερα Budgies. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια αλλά είναι μεγάλο ρίσκο.

καλυτερα μακρυα και αγαπημενα δεν θα παρω το ρισκο να τραυματιστουν

σωστα πραττεις! Μην παιρνεισ ρισκα για να μην εχεις τυχον εκπληξεις(δυσαρεστες)!

Back