Γενικά Me llamo AZUL!

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ace21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Muy bien!
Un canario muy harmoso!

Si, y mucho canto! (πολύ κελαηδημα-κάντο, καντάδα)

E8 H έδρα του συλλόγου (περιφέρεια-καντόνιο),17=2017, 3.0=διάμετρος δακτυλιού σε χιλ. , 2762=Ομοσπονδιακός αρ. μητρώου εκτροφέα, 37=α/α πουλιού.
Κύριε Μάκη το ότι δεν σχολιάζετε το πουλάκι... Δεν, ε;

Κύριε Μάκη το ότι δεν σχολιάζετε το πουλάκι... Δεν, ε;
X😀 Οχι βρε Σταύρο δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Απο μελανίνες δεν είναι κακό. Μάλιστα αν προσεχθεί στην διατροφή και την διαμονή, θα διορθωθεί πολύ μετά την αλλαγή πτερώματος. Εκεί που υστερεί είναι η κατηγορία (μωσαϊκό).Αλλά με ένα θηλυκό με μεγάλη μάσκα μπορεί ακόμα και αυτό να βελτιωθεί πολύ.

Ζητώ συγνώμη Σταύρο που άργησα να γράψω.
Παρεπιπτόντως, κυτά τα σφάλματα είναι απαγορευτικά για να το ζευγαρώσω (αν και εφόσον) με αντίστοιχης ράτσας θηλυκιά;
Ασφαλώς και όχι και για αυτό σου προτείνω εάν και εφόσον βρεις το τρόπο να το φέρεις στην πατρίδα
τραβά κατά την μεριά που σου είπε ο Deukalion, φάε και σουβλάκι με γαρίδες γιατί από μαγειρική δεν το κατέχει ο Δημήτρης
και βρες ένα αντίστοιχο πουλί θηλυκό και ξεκίνα στην κατηγορία των χρωμάτων δυναμικά.
Εδώ είμαστε όλοι να σε βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε.

δεν το κατέχει ο Δημήτρης
Καταρχάς έχεις 300 ευρώ πρόστιμο γιατί μίλησες για φαιομελανίνη!
Το πουλάκι είναι σουπεράτο, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή το δείχνει χειρότερο απο ότι είναι. Ο Σταύρος πρέπει οπωσδήποτε να βρει ένα ταίρι απο εκεί, πριν γυρίσει.

Καταρχάς έχεις 300 ευρώ πρόστιμο γιατί μίλησες για φαιομελανίνη!
Αυτά παθαίνει κανείς όταν μερικοί τα βλέπουν όλα μαύρα και τους θίγεις και γαστρονομικά θέματα,
και πως να το ξεπληρώσω αν έχω άδικο.
Σταύρο πέρα από την πλακά εάν δεν βρεις κάτι αντίστοιχο σε θηλυκό θα σε βοηθήσουμε από εδώ.

Κατ' αρχήν παιδιά να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας. Είναι δύσκολο να πάρω θηλυκό πουλάκι εδώ για τους εξής λόγους:

1. Δεν ξέρω ακριβώς τι να ψάξω, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το θηλυκό πουλάκι
  2. Νομίζω θα μου είναι πιο δύσκολο να ξεχωρίσω ένα καλό θηλυκό παρά ένα καλό αρσενικό, γενικότερα
  3. Όταν θα έρθει η ώρα της μεταφοράς, θα έχω δύο μπελάδες, όχι έναν

Πάρα ταύτα, Σάββατο πρωί θα τον επισκευτώ τον κυριούλη. Αν δεν κάνω λάθος είχε κάποια αντίστοιχα θηλυκά... Μέχρι το Σάββατο όμως δεν θα μπορέσω, θα έχω λίγο τρέξιμο δυστυχώς.
To μέρος που ανέφερες Δημήτρη @Deukalion (Banares), αν είναι αυτό που βρίσκω στο χάρτη (ΒΔ Ισπανία), είναι ΠΟΛΥ μακριά... ☹

Σταύρο για αρχή αποτύπωσε στο μυαλό σου την εικόνα του αρσενικού σου. Τουλάχιστον να βρεις κάτι αντίστοιχο απο πλευράς μελανινών. Έπειτα κοίτα αν υπάρχει κάποιο θηλυκό με μεγάλη διάχυση λιποχρώματος στο κεφάλι όπως σου ανέφερε ο κ. Μάκης παραπάνω. Να μην γυρνούν τα φρύδια όπως του δικού σου. Να μην διπλώνει το πτέρωμα στο στήθος αλλά να έχει καλο χρωματισμό μελανινών και απο ουρά να είναι όσο πιο στενή γίνεται.
Αυτά θα κοίταζα εγω αν ήμουν στην θέση σου, μέσα απο τις φωτογραφίες που βλέπω.
Φυσικά δεν μπορείς να κρίνεις ενα πουλί έτσι, ούτε και να συμβουλέψεις.
Να ξέρεις οτι υπάρχει εκτροφέας μαύρων κόκκινων μωσαικών, ποιότητας και στην ΑΛΟΠ.
To μέρος που ανέφερες Δημήτρη @Deukalion (Banares), αν είναι αυτό που βρίσκω στο χάρτη (ΒΔ Ισπανία), είναι ΠΟΛΥ μακριά... ☹
Βρε στην Αλάμπρα σε έστειλα,όχι στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα!
Ο Jose Garcia Banares που ανέφερα είναι ένας μεγάλος Ισπανός εκτροφέας, χαρακτηριστικό δείγμα των Ισπανών.

Σχετικά θέματα

Απαντήσεις
33
Προβολές
1K
Back