Georgina μαλλον 5 μηνων γιατι ο μπαμπας θυμαμε που μου ειπε οτι ειναι μωρο καιτον ρωτησα κιολας και μου ειπε 5 μηνων! Αλλα δεν ειναι σιγουρο! Εσεις τι λετε απ'την εικονα;
Στο δαχτυλιδι γραφει οτι γεννηθηκε το 2008. Τον αγορασα απο το μεγαλο πετ σοπ τις Θεσσαλονικης Megapet. Μας εδωσαν ενα χαρτι το οποιο το πηρε ο μπαμπας μου αλλα εγω δεν το κοιταξα μαλλον DNA ειναι!Na min pisteveis ti sou eipane...den tous niazei tipota...theloun mono na poulisoune to pouli!
Sto daxtilidi tou papagalou prepei na einai grameno etos genisis...kita to prosektika kai tha mathis poso xronon\minon einai! Kanena xarti sou diksane otan to agorases? Apo giatro h apotelesmata tou test DNA? Ton pires apo megalo eponimo katastima h mikro? Kai na ksereis oti poli spania sou lenei tin alithia sta Pet...Oute kseroune pola pragmata gia ta poulia kai alla zoa...
Σαφως και δεν θα αφησω το κοκατιλ μου τα αγαπαω ολα το ιδιο!να σου ζησει! Ειναι πολυ ομορφος... Και φυσικα να τον προσεχεις πολυ και να δινεις σημασια και στο κακατιλ σου... Μην το παραμελησεις...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας