Καλησπέρα φίλοι μου και καλώς σας βρήκα...
Κτες το απόγευμα πήρα από ένα εκτροφέας ενα parrotlet 27 ημερών..
Μέχρι κτες το μεσημέρι το πουλάκι έτρωγε από την μάνα του.
Ε λοιπών έχω μεγάλο πρόβλημα
Εψές και σήμερα πρωί αρνείται να φάει δλδ μπορεί σε ολη την διαδικασία να πάρει κατω μια με δύο γουλιες, με αποτέλεσμα το φαγητό που έχω στην σύριγγα να παγώνει.. (σημείωση οταν το ταισε μπροστά μου ο εκτροφέας για να μου δείξει ήταν όλα μια χαρα και εφαε κανονικά)
Βασικά δεν ανοίγει το στόμα του για να του βάλω φαγητό και όταν το ανοίξει το περισσότερο το φτεινει.
Είναι οι πρώτες του φορές που τρώει με σύριγγα, μπορεί να είναι αυτό ή κάτι άλλο παίζει;
Χρησιμοποιώ για να τον ταΐζω σύριγγα μικρή του νοσοκομείου...
Ακόμα ρώτησα τον εκτροφέα για το αν πρέπει να βγάζω τον αέρα μετά το φαγητό και μ είπε δεν είναι ανάγκη επειδή έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά και δεν δημιουργεί αέρα..
Και τέλος μπορείτε να μου πείτε τι εργαλεία Χρησιμοποιάτε, και ποιο σημαντικό πώς φτιάχνεται την κρέμα για να είναι 39 βαθμοί και πως την διατηρητε τοσο;
Σας παρακαλώ είναι επείγον για αυτό απαντήστε μου και στα 3, ούτως ώστε αν χρειάζεται να αγοράσω κατι να παω να το πάρω μόλις σχολασω.
Κτες το απόγευμα πήρα από ένα εκτροφέας ενα parrotlet 27 ημερών..
Μέχρι κτες το μεσημέρι το πουλάκι έτρωγε από την μάνα του.
Ε λοιπών έχω μεγάλο πρόβλημα
Εψές και σήμερα πρωί αρνείται να φάει δλδ μπορεί σε ολη την διαδικασία να πάρει κατω μια με δύο γουλιες, με αποτέλεσμα το φαγητό που έχω στην σύριγγα να παγώνει.. (σημείωση οταν το ταισε μπροστά μου ο εκτροφέας για να μου δείξει ήταν όλα μια χαρα και εφαε κανονικά)
Βασικά δεν ανοίγει το στόμα του για να του βάλω φαγητό και όταν το ανοίξει το περισσότερο το φτεινει.
Είναι οι πρώτες του φορές που τρώει με σύριγγα, μπορεί να είναι αυτό ή κάτι άλλο παίζει;
Χρησιμοποιώ για να τον ταΐζω σύριγγα μικρή του νοσοκομείου...
Ακόμα ρώτησα τον εκτροφέα για το αν πρέπει να βγάζω τον αέρα μετά το φαγητό και μ είπε δεν είναι ανάγκη επειδή έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά και δεν δημιουργεί αέρα..
Και τέλος μπορείτε να μου πείτε τι εργαλεία Χρησιμοποιάτε, και ποιο σημαντικό πώς φτιάχνεται την κρέμα για να είναι 39 βαθμοί και πως την διατηρητε τοσο;
Σας παρακαλώ είναι επείγον για αυτό απαντήστε μου και στα 3, ούτως ώστε αν χρειάζεται να αγοράσω κατι να παω να το πάρω μόλις σχολασω.