Τέλειο το κουκλάκι, να το χαιροσαστε! Με την "σκαλωσιά" του μου έδωσες και ιδέα για τον Ερνέστο, έχουμε μια ίδια :)
βασικά θέλαμε να του δώσουμε κάποιο άλλο όνομα, αλλά κάποια στιγμή (δυστυχώς μόνο μια φορά) είπε "Μπέμπυ" οπότε του έμεινεΕιναι όμως... Πραγματικός μπέμπης. Όνομα και πράγμα.
Το χω ζήσει στο πετσί μου...5ος και τελευταίος στην οικογένεια... Με 4 μεγαλύτερους να μου δίνουν καρπαζιές και να μου λένε συνέχεια.."εσύ είσαι μικρός"Αυτό βρε παιδί μου, δηλ το να θέλουν τα μικρά τους μεγάλους και αυτοί να μη τα θέλουν, το έχω ζήσει και μπορώ να πω πως... λιγώνεσαι όταν τα βλέπεις να προσπαθούν και να κάνουν τα πάντα προκειμένου να δημιουργήσουν σχέση, αλλά τελικά πάντα να εισπράττουν απόρριψη:D
δίκιο έχεις... Μου΄ρχεται να τον ζουλήξω στα χάδια,όταν τον βλέπω πως κάνει για να πλησιάσει τον Ρόμπυλιγώνεσαι όταν τα βλέπεις να προσπαθούν και να κάνουν τα πάντα
εεε όχι και νταρντανόπουλο, απλώς είναι λίγο...fluffyνταρντανόπουλο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας