S Sydney Εγγραφή 4 Μαϊ 2009 Μηνύματα 93 23 Σεπ 2009 #21 Dimitris1973 είπε: καλα πως τα καταφερνεις με τοσα στοματα... Εγω ενα ειχα και δεν προλαβενα...χε χε να σου ζησουν φιλε μου και απο εμενα... Ειναι κουκλια... Δείτε το υπόλοιπο... .. Και να ήταν μόνο αυτά, ασε.. Πανικός! Ευχαριστώ πάντως..
Dimitris1973 είπε: καλα πως τα καταφερνεις με τοσα στοματα... Εγω ενα ειχα και δεν προλαβενα...χε χε να σου ζησουν φιλε μου και απο εμενα... Ειναι κουκλια... Δείτε το υπόλοιπο... .. Και να ήταν μόνο αυτά, ασε.. Πανικός! Ευχαριστώ πάντως..
tolisapost Εγγραφή 21 Ιαν 2009 Μηνύματα 39 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Αποστόλης 24 Σεπ 2009 #22 Να σου ζήσουν
T theo40gr Εγγραφή 25 Μαρ 2008 Μηνύματα 708 Πόλη Πειραιάς 24 Σεπ 2009 #23 και γω με τη σειρα μου να τα θαυμασω και να ευχηθω τα καλιτερα.. αλλα αληθεια πως τα προλαβαινεις ολα; Εχεις τοσο ελευθερο χρονο να αφιερωνεις;
και γω με τη σειρα μου να τα θαυμασω και να ευχηθω τα καλιτερα.. αλλα αληθεια πως τα προλαβαινεις ολα; Εχεις τοσο ελευθερο χρονο να αφιερωνεις;
K kdionisios Εγγραφή 16 Αυγ 2009 Μηνύματα 50 Πόλη Καλλιθέα 26 Σεπ 2009 #24 Sydney είπε: .. Και να ήταν μόνο αυτά, ασε.. Πανικός! Ευχαριστώ πάντως.. Δείτε το υπόλοιπο... Εννοεις οτι εχεις κι αλλα εκτος απο αυτα; Θα ηθελες να μας πεις τι αλλα ειδη εχεις;
Sydney είπε: .. Και να ήταν μόνο αυτά, ασε.. Πανικός! Ευχαριστώ πάντως.. Δείτε το υπόλοιπο... Εννοεις οτι εχεις κι αλλα εκτος απο αυτα; Θα ηθελες να μας πεις τι αλλα ειδη εχεις;
S Sydney Εγγραφή 4 Μαϊ 2009 Μηνύματα 93 27 Σεπ 2009 #25 kdionisios είπε: Εννοεις οτι εχεις κι αλλα εκτος απο αυτα; Θα ηθελες να μας πεις τι αλλα ειδη εχεις; Δείτε το υπόλοιπο... Exω Catalina Macaws, Greenwinged Macaw,Harlequin Macaws, Amazons κ...
kdionisios είπε: Εννοεις οτι εχεις κι αλλα εκτος απο αυτα; Θα ηθελες να μας πεις τι αλλα ειδη εχεις; Δείτε το υπόλοιπο... Exω Catalina Macaws, Greenwinged Macaw,Harlequin Macaws, Amazons κ...
K kdionisios Εγγραφή 16 Αυγ 2009 Μηνύματα 50 Πόλη Καλλιθέα 27 Σεπ 2009 #26 Sydney είπε: Exω Catalina Macaws, Greenwinged Macaw,Harlequin Macaws, Amazons κ... Δείτε το υπόλοιπο... Καλα, πρεπει να εισαι πανευτυχης αναμεσα σε τοσο ομορφα πουλια
Sydney είπε: Exω Catalina Macaws, Greenwinged Macaw,Harlequin Macaws, Amazons κ... Δείτε το υπόλοιπο... Καλα, πρεπει να εισαι πανευτυχης αναμεσα σε τοσο ομορφα πουλια