ΠΑΝΟΣ
PB Member
Είναι 4 χρονών
Που το ξέρεις οτι δεν είναι; Εχεις μεγαλώσει αρκετά μωρά κ ξέρεις;απλά ρωτάω!οχι δεν ειναι ευασθητοι... αντιθετως! Οπως πρεπει ειναι!
σε άλλο πόστ,(8-3-2009) και συγκεκριμμένα στο πρώτο σου, αναφέρεις οτι έχεις σενεγάλης και όχι nanday... Δέν έχει τεράστια σημασία τι παπαγάλο έχεις, αλλά αν δε λές αλήθειες, δεν θα πάρεις και απαντήσεις που θα σου φανούν χρήσιμες, για τη συμβίωσή σου, με τα πουλάκια .Ο πατέρας μου είχε macaw(scarlet)και ασχολιόμουνα. Τώρα έχω ένα nanday conure.
Ενα white eyed conure έχεις που το ταλαιπωρησες αρκετά και είσαι 16 χρονών αλλά μάλλον θες να ταλαιπωρήσεις κι' άλλο.Συγνώμη Σοφία ξέχασα να πώ και στο προηγούμενο ποστ ότι έχω και ένα nanday conure. Τον σενεγαλέζο τον έχει ο αδερφός μου απλώς συζούμε μαζί και όλοι ασχολούμαστε με όλα τα πουλιά!
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ... Και ελπίζω να μην πέσει άλλο πουλάκι στα χέρια σου.. Αρκετα ταλαιπώρησες το white eyed conure και παραλίγο να εκθέσεις και ανθρώπους σοβαρούς κ με γνώσεις. Εγώ σε θεωρώ ''Κ Πάνο'' εντελώς ακατάλληλο για οποιοδήποτε κατοικίδιο ζώο εκτός από χρυσοψαρα.Eσύ δεν καταφερες παρά τις οδηγίες που σου έδωσε ο Costadinos να κάνεις 5 πράγματα με ένα τέτοιο πουλάκι.. Πως θα πάρεις Κακατούα κτλ?Τι εννοείς;
Tελικά καλύτερα να πάρεις σκύλο!Ευχαριστώ πολύ Ανέστη. Ξέρεις εαν ισχύει αυτό στα cockatoo μετά απο τα 2 χρόνια τους; Δεν ξέρω αλλά εμφανισιακά μου αρέσουν περισσότερο οι medium sulphur cockatoo και οι blue-fronted amazon.
Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα... Τα κόκερ είναι εξαιρετικά...Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία για την γνώμη σου αλλά δεν νομίζω ότι ανέφερα πιο πάνω για σκύλο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας