Γενικά Tι μπορεί να βρει κάποιος σε μια παραλία

Πόλη
Athens West side
Νομιζω ολοι πανω κατω ξερουμε τι μπορει να βρει καποιος σε μια παραλια... Κουτακια απο μπυρες, γοπες, πλαστικα μπουκαλια και καθε ειδους σκουπιδι...

Ποτε μα ποτε βεβαια δεν σταματουν οι "εκπληξεις"...

Παραλία Ψάθας 1/7/2019

64791

64792

To tire up φανταζομαι μπηκε για λογους ασφαλειας, μη τυχον και καταφερει να ξεφυγει όντας παλουκωμένο και ακέφαλο.

Ιιιι... Χριστέ μου...
Έχω μείνει κάγκελο...
Πως μπόρεσε να το κάνει αυτό στο καημένο το πουλάκι;
Αηδία μου προκαλεί

Τελευταία επεξεργασία:
Ό,τι και να 'ναι το θέαμα είναι συγκλονιστικό. Αυτός ο άρρωστος που το έκανε (με όλο το σεβασμό στη λέξη άρρωστος) σίγουρα θα φαντασιώνεται και σε τέτοια κατάσταση ανθρώπους. Εύχομαι @Tony Forpus να το έθαψες κάπου το πουλάκι.

Πολλές φορές "ανδρείκελα" πτηνών χρησιμοποιούνται περιστασιακά (από άλλα ανθρωποειδή ανδρείκελα) για να εκφοβίζουν άλλα πτηνά. Ένα είδους σκιάχτρου.. Το είχα δει με.. Καρακάξα.. Μου είχαν πει ότι στην "περιοχή" το συνηθίζουν..

Πολλές φορές "ανδρείκελα" πτηνών χρησιμοποιούνται περιστασιακά (από άλλα ανθρωποειδή ανδρείκελα) για να εκφοβίζουν άλλα πτηνά. Ένα είδους σκιάχτρου.. Το είχα δει με.. Καρακάξα.. Μου είχαν πει ότι στην "περιοχή" το συνηθίζουν..
Θα μπορούσε πιστεύω αν ήταν σε σχετικό μέρος, εκεί που το βρήκε λίγο δύσκολο. Για τελετες δε νομίζω αλλά για εφήβους λίγο πιο σίγουρο

Θα μπορούσε πιστεύω αν ήταν σε σχετικό μέρος, εκεί που το βρήκε λίγο δύσκολο. Για τελετες δε νομίζω αλλά για εφήβους λίγο πιο σίγουρο
Γιατί έφηβοι από πού το συμπέρασμα;

Back