Γενικά Tι μπορεί να βρει κάποιος σε μια παραλία

Δεν νομίζω πως αυτό το πουλί χρησιμοποιήθηκε για κάποια τελετή.. Συνήθως σε τελετές και μάγια χρησιμοποιούν φτερά από πουλιά, νυχτερίδες ολόκληρες κλπ και ότι υλικά έχουν χρησιμοποιήσει ύστερα τα θάβουν κάπου για να πετύχουν τον σκοπό τους...
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συνέβη...
Προχθές σε εμάς δύο μικρά παιδιά έδεσαν μια γάτα.. Την χτύπησαν και ύστερα την πέταξαν από την γέφυρα... Οπότε και παιδιά να το έχουν κάνει δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση...

Δεν νομίζω πως αυτό το πουλί χρησιμοποιήθηκε για κάποια τελετή.. Συνήθως σε τελετές και μάγια χρησιμοποιούν φτερά από πουλιά, νυχτερίδες ολόκληρες κλπ και ότι υλικά έχουν χρησιμοποιήσει ύστερα τα θάβουν κάπου για να πετύχουν τον σκοπό τους...
Εύα ευχαριστούμε!
Από τον τσελεμεντέ της Σατανουργίας όλο αυτό;

Μετά τα λεγόμενά σου ενισχύω την άποψη μου πως πρόκειται περί δολώματος για χταπόδι.
Εγώ μέχρι χθες έβαζα πόδι κόκορα, επίσης αποκρουστικό.

Από την άλλη μπορεί να είναι και κανένα metal συγκροτηματάκι στα πρώτα του βήματα.

Γιατί έφηβοι από πού το συμπέρασμα;

Περί απερισκεψίας και εφηβικής τρέλας πρόκειται για μένα. Γιαυτό το λέω. Δε νομίζω κάποιος ενήλικας να το έκανε αυτό απλά για να διασκεδάσει. Τα παιδιά (κυρίως και οι εφηβοι) μπορούν να βρουν πολλά τέτοια να διασκεδάσουν όπως πχ να πετυχαίνεις πουλιά με αεροβόλο, οπότε δε θα μου κανε εντύπωση

πιο πιθανόν να το χρησιμοποίησαν σαν κράχτη για να πιάσουν περισσότερα.
Το σίγουρο είναι ότι το σκέφτηκε ένα σατανικό μυαλό με ακραία φρονήματα
Κλασική περίπτωση όπως λέει και ο Παναγιώτης "δολωματος" για τα δίχτυα. Παλιά τεχνική δυστυχως που χρησιμοποιείται ακόμα όπως βλέπω. Παλ***. Προφανώς μετά το αποκεφάλισαν για άγνωστο λόγο και το πέταξαν. Μόλις σήμερα το έμαθα, ρωτώντας από δω και από κεικαι σας το κοινοποιω και σε σας για να γνωρίζετε. Η καφρίλα στο μεγαλείο της. Τι να πω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απίστευτο! Άντε να συναντήσεις κάνα διποδο την ώρα της "κατασκευής" του... και δυστυχώς δεν ξέρεις και με ποιόν εχεις να κάνεις και τί τρέλα κουβαλάει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του...Απογοήτευση!

Ο τρόπος που χρησιμοποιούν τα δολώματα τους οι πουλιοπιάστες αφαιρέθηκε από το μήνυμα #27. Δεν χρησιμεύει σε κάτι και δεν είναι ανάγκη να γίνει σεμινάριο η συζήτηση.

Ο τρόπος που χρησιμοποιούν τα δολώματα τους οι πουλιοπιάστες αφαιρέθηκε από το μήνυμα #27. Δεν χρησιμεύει σε κάτι και δεν είναι ανάγκη να γίνει σεμινάριο η συζήτηση.

και να αποκλεισουμε τελειως τις τελετες οποιουδηποτε χρωματος μαγειας. Οχι τιποτα αλλο, θα γελανε οι Ελιφας Λεβι και ο Αλιστερ Κροουλι.

Περί απερισκεψίας και εφηβικής τρέλας πρόκειται για μένα. Γιαυτό το λέω. Δε νομίζω κάποιος ενήλικας να το έκανε αυτό απλά για να διασκεδάσει. Τα παιδιά (κυρίως και οι εφηβοι) μπορούν να βρουν πολλά τέτοια να διασκεδάσουν όπως πχ να πετυχαίνεις πουλιά με αεροβόλο, οπότε δε θα μου κανε εντύπωση
Εγώ πάντως 19 είμαι και δεν μου ρθε καμία τέτοια ιδέα ούτε σε μένα ούτε σε κάνα φίλο μου οι ενήλικοι έχουν μεγαλύτερα θέματα κατ εμένα

Εγώ πάντως 19 είμαι και δεν μου ρθε καμία τέτοια ιδέα ούτε σε μένα ούτε σε κάνα φίλο μου οι ενήλικοι έχουν μεγαλύτερα θέματα κατ εμένα

Και οι ενηλικες που παρουσιαζουν παρεκκλινουσα συμπεριφορά ηταν καποτε παιδια με "θεματακια", δε νομιζω οτι ειναι ηλικιακό το θεμα.

Και οι ενηλικες που παρουσιαζουν παρεκκλινουσα συμπεριφορά ηταν καποτε παιδια με "θεματακια", δε νομιζω οτι ειναι ηλικιακό το θεμα.
Ακριβώς για αυτό δεν στέκει το ότι το έκαναν έφηβοι

Ακριβώς για αυτό δεν στέκει το ότι το έκαναν έφηβοι

Μια χαρα στεκει, δεν σημαινει αν πχ το παραπανω το εκανε ενηλικας οτι και στην νεαρη ηλικια θα εκανε ακριβως το ιδιο οποτε θα μπορουσαμε να τον "αναγνωρισουμε".
Επισης το αν εσυ ή οι φιλοι σου δεν εχετε αντιστοιχες "ιδεες" δεν σημαινει αυτοματα οτι "αθωωνονται" ολοι οι 19αρηδες, δεν μπορουμε να κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Το γεγονος καυτηριαζουμε και μας ενδιαφερει ουτως η αλλως ομως και οχι απο ποιο ηλικιακο group εγινε.

Τελευταία επεξεργασία:
Μια χαρα στεκει, δεν σημαινει αν πχ το παραπανω το εκανε ενηλικας οτι και στην νεαρη ηλικια θα εκανε ακριβως το ιδιο οποτε θα μπορουσαμε να τον "αναγνωρισουμε".
Επισης το αν εσυ ή οι φιλοι σου δεν εχετε αντιστοιχες "ιδεες" δεν σημαινει αυτοματα οτι "αθωωνονται" ολοι οι 19αρηδες, δεν μπορουμε να κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Το γεγονος καυτηριαζουμε και μας ενδιαφερει ουτως η αλλως ομως και οχι απο ποιο ηλικιακο group εγινε.
Α καλά..

Η εικόνα του πουλιού μού δίνει την εντύπωση ότι είναι ενήλικας ή κάποιος που το έχει κάνει αρκετές φορές. Δεν ξέρω κανέναν πχ που να κουβαλάει μαζί του ένα πρόχειρο δεματικό στην τσέπη και να λέει "τι να το κάνω, ας δέσω κανένα παλουκωμένο πουλί για να μη ξεφύγει όσο το βασανίζω". Έχουμε εδώ ένα όργανο βασανισμού (στην εν λόγω περίπτωση το δεματικό) που σημαίνει ότι κάποιος το είχε προμελετήσει. Άρα δεν είναι κάτι που θα το έκανε για πλάκα κάποιος τυχαία, όπως μια ομάδα εφήβων.
Από την άλλη στα παιδικά μας χρόνια λίγο πολύ κάποιες διαστροφές τις είχαμε όλοι μας. Εγώ πχ έκαιγα μυρμήγκια με τον μεγεθυντικό φακό και μια φορά στο παιχνίδι με τόξα, κάρφωσα μια κότα του γείτονα στο λαιμό. Όμως δεν θα έφτανα στο σημείο πχ να σταυρώσω μια γάτα ανάποδα και να της κόψω το κεφάλι. Σαφώς όμως θα συμφωνήσω με τον Αντώνη, που λέει ότι δεν είμασταν όλοι οι έφηβοι το ίδιο. Εδώ όμως έχουμε το στοιχείο του προμελετημένου, όπως επιχειρηματολόγησα στην αρχή.
Τώρα όσον αφορά τις τελετές μαύρης μαγείας μπορεί κάποιος ίσως το να το γελοιοποιεί ισχυριζόμενος ότι τέτοιες ανοησίες αποτελούν θεωρίες συνωμοσίας. Σεβαστό, αν και υπάρχουν αποδείξεις και ενδείξεις ότι γίνονται από διάφορους κύκλους, ασχέτως τι πιστεύουν.
Χωρίς να αποκλείσω άλλες πιθανότητες, θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη όσον αφορά τα αίτια του βασανισμού του πουλιού.

μονο και μονο που βλεπουμε ενα ταλαιπωρημενο και παλουκωμενο με δεματικο μικροσωμο πουλακι και πολυχρωμο, η ιδεες για επικληση, τελετη η θυσια σε καποιο πνευμα πρεπει να αποκλειστουν.

Back