Webcam σε φωλιά νανόμπουφων

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Foivos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Βικτώρια
Όνομα
Φοίβος
Τα είδα προηγουμένως και δεν γινόταν να μην το μοιραστώ μιας και έχω αδυναμία στις "κουκουβάγιες".

Πήραν την ονομασία τους "long eared owl" απο τις τούφες στα αυτιά τους. Ζουν κοντά σε λιβάδια και σε ανοιχτά δάση στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και σε περιοχές της Ασίας. Κυνηγούν κυρίως τη νύχτα και το χειμώνα συναθροίζονται και φωλιάζουν μαζί απο 2 εως και 20 πουλιά ενώ έχουν παρατηρηθεί και 100 ή παραπάνω μαζί. Κατά την αναπαραγωγική περίοδο τα ζευγάρια γεννούν 2-5 αυγά και οι νεοσσοί αφήνουν τη φωλιά για πρώτη φορά μετά απο 21 ημέρες. Μπορεί κανείς να τις ακούσει να φωνάζουν με ένα βαθύ "whooo" το οποίο μπορεί να ακουστεί για πάνω απο ένα χιλιόμετρο.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Πέτυχα τη φωνή τους πιο πριν κι είναι απίθανη! . 😀 Επίσης είναι μάλλον σε περιοχή με κοντινή δικιά μας ώρα και δεν βλέπουμε στο βίντεο το βράδυ ενώ εδώ είναι πρωί. Αν και το βίντεο το βράδυ σε αυτά τα πουλιά θα περιείχε κυνήγι!

Πόσα μικρά έχει μέσα;
Δεν μπορώ να τα δω...

Γιάννη νομίζω ότι μέχρι τώρα έχει δείξει 3 διαφορετικές φωλιές. Η μια είχε 2 μικρά ανεπτυγμένα, στην άλλη είδα μόνο 2 ενήλικες και σε αυτήν δεν φαίνεται το εσωτερικό της φωλιάς.

Έχει μόλις σκοτώσει ένα ποντικό (νομίζω) και κάθισε στο κλαδί να τον φάει!

Τα είδα προηγουμένως και δεν γινόταν να μην το μοιραστώ μιας και έχω αδυναμία στις "κουκουβάγιες".
Κ εγωωω λατρευω τις κουκουβαγιες ειναι υπεροχες εχω βρει σελιδα στο φουμπου που βαζουν μονο βιντεο νε κουκουβαγιες θα τρελαθεις🙄ειναι πανεμορφα πλασματα

Πανέμορφα και παρεξηγημένα πλάσματα..

Back