Γενικά Zaco 5 μηνών με ταϊζει, τι σημαινει αυτο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Victoria
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Victoria

PB Member
Εγγραφή
8 Μαρ 2009
Μηνύματα
664
Πόλη
Περιστέρι
Καλημερα σε ολη την παρεα του PB!
Εδω και δυο βδομάδες Ο Πωλυ ηλικιας 5 μηνών μου βγαζει τροφή απο το στόμα και μου την δίνει. Δεν είναι λιγο μικρός για να κανει κάτι τετοιο; Μηπως σημαίνει κατι αλλο;
 
Βικτωρια εγω δεν το εχω ξαναακοθση αυτο! Και σε τοσο μικρη ηλικια! τι εννοις την βγαζει;
 
Eξέμεση: Αν δείτε το Γκρίζο σας να γουρλώνει τα μάτια του, να κουνάει ρυθμικά πάνω - κάτω το κεφάλι του και να κινεί σαν αντλία τους μυς του λαιμού και της γούσας του, πρόκειται να βγάλει λίγη από την τροφή που έχει φάει. Τα πουλιά βγάζουν τροφή για τα ταίρια τους και για τα μικρά τους όταν ανατρέφουν νεοσσούς. Είναι σημάδι μεγάλης αγάπης να βγάζει το πουλί το δείπνο του για σας, γι'αυτό προσπαθήστε να μην αηδιάσετε αν το πουλί σας αρχίζει να βγάζει το τελευταίο του γεύμα. (Ο Γκρίζος Αφρικανικός, Julie Rach, σελ.104).
Παρόμοιο θέμα:
https://community.petbirds.gr/threa...σω-συνηθίζεται-ή-είναι-πρόβλημα-υγείας.13317/
 
Ρουλα δεν καταλαβες, δεν κανει εμετο με ταϊζει απλα μου κανει εντυπωση οτι ειναι μικρος πολυ για να του βγαινει αυτο το ενστικτο π.χ κανει την κινηση που παει να βγαλει το φαι και πλησιαζει στο στομα μου για να μου την δωσει...
 
Το θεμα που μου εστειλες το εχω διαβασει, ο συγκεκριμενος ζακο ομως ειναι 2 χρονων και ειναι ωριμος σεξουαλικα ο Πωλυ ειναι 5 μηνων!
 
Eισαι 100% σιγουρη για την ακριβη του ηλικια; Τον ταιζετε ακομη εστω και αραια, φορμουλα με συριγγα; Οι κουτσουλιες του σε τι κατασταση βρισκονται; Νερο εχεις παρατηρησει ποσο πινει; Εισαι σιγουρη πως δεν ειναι εμετος ετσι;
 
Ναι ειμαι σιγουρη για την ηλικια γιατι τον Πωλυ πριν τον αγορασω τον εβλεπα που ετρωγε ακομα κρεμα δεν μπορουσε να σταθει καλα καλα,. Δεν θελει καθολου κρεμα το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Νερο δεν πινει πολυ η αληθεια ειναι αλλα ουτως ή αλλως οι παπαγαλοι δεν πινουν πολυ νερο, ετσι δεν ειναι;Ναι ειμαι σιγουρη οτι δεν κανει εμετο, συνηθως το κανει οταν τον κραταω στο χερι μου, πλησιαζει στο στομα μου και θελει να με ταϊσει..
 
Γεία σου Βικτωρία...
Έχω διαβάσει οτι όταν ένας παπαγάλος το κάνει αυτό σημένει οτί πλέον σε έχει δεχτεί σάν εκπαιδευτήκαι οτί σε έχει αγαπήση... Τώρα να το δούν και τα πιό έμπειρα μέλοι και βλέπουμε!
 
Νομίζω ότι απλά θέλει να σε ταίσει γιατί σε αγάπησε. Παρατήρησε αν το κάνει σε άλλα μέλη της οικογένειας γιατί αν το κάνει μόνο σε σένα απλά σε αγαπάει αν το κάνει και σε άλλους!
 
Το κανει μονο στην Βικτωρια
να σημειωσω κι εγω οτι δεν ειναι εμετος ειναι μια χαρα υγιεστατο,το παρακολουθουμε στενα μιας και ειναι και μωρο!
Ο προβληματισμος ειναι οτι αυτο το εχουμε ακουσει για σεξουαλικα ωριμους ζακο και το κανουν για "ερωτικο παιχνιδι"...
Ο Πωλυ ομως ειναι 100% 5 μηνων...
Πολυ μπερδεμα😕
 
Νικη μου μαλλον εχει αγαπησει πολυ την αδερφη σου! Παρακολουθειστε τον βεβαια!
 
Σιγουρα ειναι δειγμα αγαπης. Κι εμενα η Σεβαχ απο μικρη για να μου εκδηλωσει την αγαπη της, εβγαζε κατι φωνουλες σαν μικρο κουταβι και εβγαζε τροφη απο το στομα της να με ταισει. Το κανει μεχρι και σημερα που ειναι 3 ετων.
 
Εγώ νομίζω ότι θυμάμαι τους νεοσσούς από τα Budgie μου τα ταίζονται μεταξύ τους.. Πάνε και κάτι χρόνια βέβαια, αλλά αν θυμάμαι καλά το έκαναν..
 
ο προηγουμενος ζακο που ειχα σε ηλικια περιπου 6 με 7 μηνων στα εντονα χαδια στο κεφαλι του και στο ραμφος του μου εβγαζε τροφη στην παλαμη μου...
πρεπει να σε λατρευει!
 
Ρωτησα τη φιλη μου (που εχω αναφερει κι αλλες φορες) με τους δυο αρικανικους γκρι που εχει και μου ειπε οτι και οι δυο το κανανε καθως μεγαλωναν και οταν ακομη ηταν ανηλικοι. Τους το σταματησε απλα αγνοωντας το. Την ωρα που το κανει μην του δινεις καθολου μα καθολου προσοχη και φυγε απο κοντα του η προσπερασε το "δωρο" του (διοτι το κανει απο φροντιδα για εσενα) αν το δεις να το κανει καθως περνας απο κοντα του. Ετσι θα καταλαβει οτι δεν το θελεις αυτο και θα το σταματησει αφου δεν θα σου τραβαει πλεον την προσοχη. :)
 
ναι.. εγω το βρισκω φυσιολογικο και πιστευω οτι η σχεση σου με τον ζακο ειναι αριστη. Αυτη ειναι η γνωμη μου!
 
Σιγουρα ειναι δειγμα αγαπης. Κι εμενα η Σεβαχ απο μικρη για να μου εκδηλωσει την αγαπη της, εβγαζε κατι φωνουλες σαν μικρο κουταβι και εβγαζε τροφη απο το στομα της να με ταισει. Το κανει μεχρι και σημερα που ειναι 3 ετων.
Ακριβως το ιδιο κανει και σε εμενα, φωνουλες σαν μικρο κουταβι και μου βγαζει τροφη.
 
Back
Top