Γεια σας παιδια, βρηκα σε αγγελια οτι πωλουνται 2 καρδερινες ζευγαρι, ο αρσενικος ειναι του 2015 και η θυληκια ειναι το 2017 . Πηρα τηλ το ατομο, και το πρωτο που τον ρωτησα αν ειναι δικης του εκτροφης η αν ειναι πιασμενα απο την φυση, ο ανθρωπος μου ειπε να τον επισκεφτω στο σπιτι του για να μου δειξει τις εκτροφες του και οτι ειναι και σε συλλογο γραμμενος (ασχετο, αλλα τοσα χρονια στη κυπρο δεν εχω ακουσει για συλλογους πτηνων ανεξαρτητου ειδος, βεβαια δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν, φανταζομαι) Το αλλο που τον ρωτησα ηταν για τα δακτυλιδια, και μου ειπε οτι ειναι κλειστου τυπου και οποτε θελω να περασω να τα δω . Μαλιστα μου ειπε οτι ο αρσενικος ειναι ετοιμος για αναπαραγωγη κατι μου ελεγε οτι στη μυτη του δεν θα δω καθολου μαυρο.
Anyway , πως μπορει ενα απειρο ματι να καταλαβει οτι οι καρδερινες ειναι πιασμενες και δεν ειναι εκτροφης;
Ο ανθρωπος μου εχει στειλει απειρες φωτος, αλλα δεν καταλαβαινω κατι, μονο απο την τιμη υποψιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα, αυριο θα τον επισκεφτω και αν γινεται θα βγαλω και εγω φωτος, απλα δεν ξερω τι να φωτογραφισω για να σας δειξω, εδω ειναι που θελω τα φωτα σας.
Anyway , πως μπορει ενα απειρο ματι να καταλαβει οτι οι καρδερινες ειναι πιασμενες και δεν ειναι εκτροφης;
Ο ανθρωπος μου εχει στειλει απειρες φωτος, αλλα δεν καταλαβαινω κατι, μονο απο την τιμη υποψιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα, αυριο θα τον επισκεφτω και αν γινεται θα βγαλω και εγω φωτος, απλα δεν ξερω τι να φωτογραφισω για να σας δειξω, εδω ειναι που θελω τα φωτα σας.