Παρατήρησα σήμερα ότι μια από τις θηλυκές μου άρχισε πτερόροια, με θερμοκρασίες έξω κοντά στους 5 βαθμούς. Μέσα στην αποθήκη που είναι η κλούβα άντε να έχει 10 βαθμούς. Άσχετα από τι την οδήγησε εκεί, τι κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση;
Εκείνες τις ώρες που ανάβεις την λάμπα δεν μπαίνει φως από το παράθυρο;Έχει δύο μικρά παράθυρα από τα οποία μπαίνει φως, και μετά έχω λάμπα πλήρους φάσματος αναμμένη από τις 8 το πρωί μέχρι που δύει ο ήλιος.
Δηλαδή είναι η δεύτερη πτερόρροια φέτος ή μόλις ξεκίνησε;Παρατήρησα σήμερα ότι μια από τις θηλυκές μου άρχισε πτερόροια
Οι αιτίες που γίνεται αυτό πρέπει να αναζητηθούν δύο μήνες πίσω.Πρώτη από ότι κατάλαβα.
Πρώτη από ότι κατάλαβα.
Από ότι καταλαβαίνω ο Γιάννης υποθέτει πως δεν άλλαξε φτερά το καλοκαίρι στη φυσιολογική πτερόροια. Γιάννη μπορείς να θυμηθείς αν την είδες σε φάση πτερόροιας; Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε αν περνάει 2η στο καπάκι πτερόροια ή είναι η πρώτη για φέτος. Πάρα πολύ καθυστερημένη πτερόροια... Μήπως με τον ήλιο και το φως ανεβαίνει η θερμοκρασία; Έχεις θερμόμετρο που να μετράει την ακριβή ώρα μέσα σε αυτό το δωμάτιο;πρέπει να πάμε πίσω για να δούμε για ποιους λόγους δεν μπήκε σε πτερόρροια τη σωστή εποχή.
καταλλα ειναι υγειες
Αυτές τις δύο γνωματεύεις αν επιτρέπεται ποιος τις έχει κάνει;Εχει υγρες κουτσουλιες απο μικρο, οταν ειχε περασει κοκκιδια και του καταστρεψανε τις εντερικες λαχνες.
Με συγχωρείς Γιάννη αλλά αυτό δεν ισχύει. Έχω συνολικά 22 καναρίνια, και είχα 14 κλουβιά σε κλούβα μεγάλη και ξέρω ποιο πέρασε πτερόροια και πότε. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται.. Αν είσαι παρατηρητικός (κάτι που επιβάλλεται όταν κάποιος έχει καναρίνια και ειδικά όταν συμβιώνουν όλα μαζί σε ένα κλουβί) τότε καταλαβαίνεις ποιο καναρίνι περνάει πτερόροια και ακόμα και σε ποια φάση πτερόροιας είναι. Σήμερα παρατήρησα πως 2 από τις θηλυκές μου που πέρασαν πολύ καθυστερημένη πτερόροια, βγάζουν τα τελευταία φτερά στο κεφάλι που σημαίνει πως τελειώνει η πτερόροια και γι αυτές. :)Εχω 9 πουλια μεσα στο κλουβι, δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν καποιο δεν την περασε το καλοκαιρι.
Θα ήθελα να μας έλεγες αν έχεις την καλοσύνη λίγο περισσότερα πράγματα για το ιστορικό του πουλιού και τις θεραπείες που έχει λάβει, καθώς και τους επιστήμονες που έχεις απευθυνθεί.
.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας