τα σχολια απο μας ειναι περιττα! Ειναι πολυ τυχερος ο μαριος σου!
πως μπορει να μεταμορφοθει ενα απλο και γυμνο σταντ ε. Αυτο ηταν πολυ καλη ιδεα!
πως μπορει να μεταμορφοθει ενα απλο και γυμνο σταντ ε. Αυτο ηταν πολυ καλη ιδεα!
Γενικα συμφωνω. Οτι ξυλινο αντικειμενο εχω χρησιμοποιησει στον παιχνιδοτοπο, το αγορασα απο pet shop. Τα επλυνα και τ'απολυμανα με καυτο νερο και ξυδι.παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ ομως τι ξυλα χρησιμοποιητε διοτι τα πιο πολλα εχουν διαφορα συντηρητικα που τα ριχνουν για να αντεχουν στα (σαρακια-σκουλικια). Μου το εχει πει μαραγκος!
Αν προλαβω, θα βαλω καποιες αργοτερα Αγγελε:)... Περιμενουμε φωτο. Γιατι ετσι μας ειπες χθες
Αγγελε, κι'αυτη σχεδον καθαρισμενη ηταν, την πουλουσαν βλεπεις για να μπει μεσα σ'ενυδρειαμπραβο! Και εγω ο βλακας την καθαρισα απο τις "τριχες"
:DΔεν την εξερευνησε ακριβως Ανεστη! Στην αρχη, εκανε πως δεν την εβλεπε, αργοτερα ανεβηκε απανω και αρχισε να την 'ξεμαλλιαζει':DΗ καρυδα σπηλια εχει πολυ πλακα! Το εξερευνησε η οχι ακομη; :)
Ειναι το πρωτο μου μετα απο οκτω ολοκληρα χρονια! Ηταν τοτε που εχασα ενα μωρο ζακο (ειναι κατι που ☹πραγματικα δεν θελω να θυμαμαι). Απο παιδι εχα κοινα παπαγαλακια και οι γονεις μου ειχαν επι 30 χρονια ενα Sulphur crested cocktooΑν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο σου παπαγαλάκι έτσι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας