Το επαναλάβαμε άλλη μια φορά, το κατα ευχαριστήθηκε! :DΚαταπληκτικός και πως κορδώνεται που τα καταφέρνει :)
Το επαναλάβαμε άλλη μια φορά, το κατα ευχαριστήθηκε! :DΚαταπληκτικός και πως κορδώνεται που τα καταφέρνει :)
☹Πως να πετάξει Αλικάκι μου αφού κόβει μέχρι ρίζας τα φτερά του; (μεταφέρω την απάντηση μου εδώ )... Μα τώρα σοβαρά δεν πετάει καθόλου;
Αριάδνη μου σ΄ευχαριστώ πολύ για όσα έγραψες για μένα.@Sissy αλλος ανθρωπος στην θεση σου θα μπορουσε να αφηνε το παπαγαλο στο ελεος του και οσο αντέξει. Δεν θα τον πηγαινε γιατρο, δεν θα εφτιαχνε παιχνιδια, δεν θα του αφιερωνε τοσο χρονο. Αυτο απο μονο του δείχνει τι άνθρωπος εισαι και σου αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Μαριος ναι ειναι ατυχος που εχει αυτη την αρρώστια αλλα ειναι πολυ τυχερος που εχει εσενα διπλα του. Οτι και να εχει, οταν το βλεπεις να παιζει ετσι λες αξιζαν ολα τα λεφτα στους γιατρους. Να σαι παντα καλα και ο Μαριος ευχομαι να ζησει παααρα πολλα χρονια.
Πάντα το ''είχα'' βρε!χαχα! Εξελίσσεσαι σε μεγάλο ταλέντο στις προτότυπες κατασκευές! :D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας