Ένας παιχνιδότοπος για τον Mario

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Και έχουν τον ναρκισσισμό του ανθρώπινου μικρού αγοριού, φουσκώνει το στήθος του και ψηλώνει το μπόϊ του χα χα χα

😀 γελάω τόσο πολύ που ανεβαίνει και λέει "αξίζω" έτοιμος για ομιλία της Κλίντον είναι 😀 φτου φτου!

Μα τώρα σοβαρά δεν πετάει καθόλου; 😛

@Sissy αλλος ανθρωπος στην θεση σου θα μπορουσε να αφηνε το παπαγαλο στο ελεος του και οσο αντέξει. Δεν θα τον πηγαινε γιατρο, δεν θα εφτιαχνε παιχνιδια, δεν θα του αφιερωνε τοσο χρονο. Αυτο απο μονο του δείχνει τι άνθρωπος εισαι και σου αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Μαριος ναι ειναι ατυχος που εχει αυτη την αρρώστια αλλα ειναι πολυ τυχερος που εχει εσενα διπλα του. Οτι και να εχει, οταν το βλεπεις να παιζει ετσι λες αξιζαν ολα τα λεφτα στους γιατρους. Να σαι παντα καλα και ο Μαριος ευχομαι να ζησει παααρα πολλα χρονια.

χαχα! Εξελίσσεσαι σε μεγάλο ταλέντο στις προτότυπες κατασκευές! :D Υπερτυχερό πουλί το Μαριόνι θα συμφωνήσω με όσα είπε η Αριάδνη. :)

... Μα τώρα σοβαρά δεν πετάει καθόλου; 😛
☹Πως να πετάξει Αλικάκι μου αφού κόβει μέχρι ρίζας τα φτερά του; (μεταφέρω την απάντηση μου εδώ )

@Sissy αλλος ανθρωπος στην θεση σου θα μπορουσε να αφηνε το παπαγαλο στο ελεος του και οσο αντέξει. Δεν θα τον πηγαινε γιατρο, δεν θα εφτιαχνε παιχνιδια, δεν θα του αφιερωνε τοσο χρονο. Αυτο απο μονο του δείχνει τι άνθρωπος εισαι και σου αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Μαριος ναι ειναι ατυχος που εχει αυτη την αρρώστια αλλα ειναι πολυ τυχερος που εχει εσενα διπλα του. Οτι και να εχει, οταν το βλεπεις να παιζει ετσι λες αξιζαν ολα τα λεφτα στους γιατρους. Να σαι παντα καλα και ο Μαριος ευχομαι να ζησει παααρα πολλα χρονια.
Αριάδνη μου σ΄ευχαριστώ πολύ για όσα έγραψες για μένα.
Από μικρά παιδιά οι γονείς μας (3 αδελφές) μας μεγάλωσαν με την νοοτροπία πως τα κατοικίδια είναι ισότιμα μέλη της οικογένειας μας (δες το ταξίδι μας για τον Κόκυ), οπότε θεωρώ απολύτως φυσιολογική αυτή μου την αντιμετώπιση και χαίρομαι που στο φόρουμ μας μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ''συναναστροφή'' με ανθρώπους που έχουν αναλόγου είδους πεποιθήσεις 🙂

χαχα! Εξελίσσεσαι σε μεγάλο ταλέντο στις προτότυπες κατασκευές! :D
Πάντα το ''είχα'' βρε! 😛

Back