Ένα ακριβό "κλουβί" για πουλιά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Θα κάνω κάποια ενημέρωση φωτογραφίες αύριο :D
Αυτο φιλε λεγετε " Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ ! " Πολλα πολλα συγχαρητηρια. Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο και ουτε νομιζω οτι θα ξαναδω. Απλα... Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !
 
Ειναι πολυ ομορφα ολα τα πουλια σου Jamie.:) Και τα κλουβια τους ειναι ολα πολυ περιποιημενα!

Εγω βαζω κατω απο το κλουβι του Φοιβου μια κουρτινα μπανιου διπλωμενη (επειδη ουτε εγω εχω βαλει τα εξωτερικα πλαινα προστατευτικα του κλουβιου -seed catchers- για εξοικονομηση χωρου στο δωματιο και για ευκολοτερη μετακινηση). Μπορεις να βρεις σε διαφορα χρωματα και με σχεδια η χωρις και δεν κολλανε οι βρωμιες που πεταει επανω της και πλενεται και στεγνωνει αμεσως. Ειδικα τωρα με τη ζεστη αν την απλωσεις για 5 λεπτα εχει στεγνωσει.

Αυτό είναι μια καλή ιδέα, Ανέστης. Η lorikeets είναι οι messiest πτηνών στο σπίτι μου. Ο Dewey αρέσει να κρέμονται από την πλευρά του κλωβού. Έτσι, αυτός ο squirts αχυροστρωμνής μέσω του κλωβού μπαρ. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στο σημείο όπου είμαι μόνιμη όταν είμαι σε αυτό το δωμάτιο. Διαφορετικά, θα λάβετε squirted. Ο Dewey προκάλεσε μου να αλλάξω το πουκάμισο αρκετές φορές.

Η Haggie Η Saffron και δεν το κάνετε αυτό, όπως συχνά. Ωστόσο, την τροφή τους πιτσιλιά πολλά.

Η μικρή πτηνών (cockatiels, finches, και Budgies) τείνουν να ρίχνουν κομμάτια των τροφίμων από το κλουβί (κυρίως σπόροι φλοιοί, μικρά τεμάχια των pellet, από το κύτος των κόκκων ρυζιού) και τμήματα των φτερών. Θα πρέπει κενό κάθε μέρα.
 
... Η lorikeets είναι οι messiest πτηνών στο σπίτι μου. Ο Dewey αρέσει να κρέμονται από την πλευρά του κλωβού. Έτσι, αυτός ο squirts αχυροστρωμνής μέσω του κλωβού μπαρ. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στο σημείο όπου είμαι μόνιμη όταν είμαι σε αυτό το δωμάτιο. Διαφορετικά, θα λάβετε squirted. Ο Dewey προκάλεσε μου να αλλάξω το πουκάμισο αρκετές φορές.

Η Haggie Η Saffron και δεν το κάνετε αυτό, όπως συχνά. Ωστόσο, την τροφή τους πιτσιλιά πολλά...

Φανταζομαι τι γινεται αν και δεν ειχα lories ποτε. Ειχα δει σε ενα μαγαζι δυο lories (dusky νομιζω) και ειχαν πεταξει τη σουπα-νεκταρ σε ολο το πατωμα... 😀 Μου αρεσαν πολυ αλλα σκεφτηκα οτι αν τα επαιρνα μαλλον θα με πετουσαν εμενα εξω απο το σπιτι...
 
Για ένα χρόνο, είχα χαλί στο σαλόνι μου. Ωστόσο αυτό δεν ήταν μια καλή ιδέα. Τώρα έχω ξύλο και είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί. Ι θεωρείται πλακίδια δαπέδου. Ωστόσο, νομίζω ότι μου αρέσει το ξύλινο πάτωμα καλύτερα. Επίσης, θεωρείται σκυρόδεμα. Αλλά νόμιζα ότι αυτό θα ήταν πολύ κρύο το χειμώνα. Το σπίτι είναι χτισμένο πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις, προκειμένου υπάρχουν πολλές επιλογές για τα δάπεδα. Μου αρέσουν τα πράγματα που είναι εύκολο να καθαριστούν.
 
Η προσαρμογή του σπιτιού μας σε υλικά που καθαρίζονται εύκολα είναι απαραίτητη σε εμάς τους κατόχους πτηνών.
 
Μπραβο κι απο εμενα Jamie! Ειναι παρα πολυ ωραιος ο χωρος που εχεις διαμορφωσει για τα παπαγαλακια σου!Φαινεται πολυ ποσο τα αγαπας καθως εφτιαξες ενα ολοκληρο δωματιο για αυτα, πραγμα που τα κανει πολυ ευτυχισμενα! Μπραβο και παλι! Οι φωτογραφιες με τα κλουβια ηταν υπεροχες... Καθομουν και τις κοιταζα με μεγαλο ενθουσιασμο!
 
  • Like
Αντιδράσεις: jamieo
Τώρα είδα για πρώτη φορά αυτό το θέμα! Σκέφτομαι και εγώ να κάνω μιά ανακαίνηση Jamie και μου έδωσες ιδέα! Έχω μιά μικρή βεράντα στο ισόγειο και σκέφτομαι να την κάνω αίθριο. Έτσι θα μεγαλώσω τον χώρο του σπιτιού μου αλλά θα έχει και περισσότερο φως για τα πουλιά.
 
Τώρα είδα για πρώτη φορά αυτό το θέμα! Σκέφτομαι και εγώ να κάνω μιά ανακαίνηση Jamie και μου έδωσες ιδέα! Έχω μιά μικρή βεράντα στο ισόγειο και σκέφτομαι να την κάνω αίθριο. Έτσι θα μεγαλώσω τον χώρο του σπιτιού μου αλλά θα έχει και περισσότερο φως για τα πουλιά.

Νομίζω ότι τα πτηνά θα απολαύσουν το αίθριο. Το επιπλέον φως θα τους ευχαριστεί. Το σημαντικό είναι η διαχείριση της θερμοκρασίας. Παρατήρησα ότι τα πουλιά ήταν πολύ περισσότερο ενεργά όταν μετακόμισα σε αυτό το δωμάτιο.
 
Ακριβώς για αυτό τον λόγο το σκέφτηκα. Το σπίτι μου είναι πολύ σκοτεινό, γιατί είναι ισόγειο και έχει άλλα σπίτια τριγύρω. Όταν βγάζω τα πουλιά στην βεράντα αυτά χαίρονται πολύ αλλά πάντα φοβάμαι μην τα φτάσει καμιά γάτα, γιατί το σπίτι μου είναι μπροστά στον δρόμο, ή να μην μου τα κλέψουν. Με το αίθριο θα είναι ασφαλή αλλά θα χαίρονται το φως.
 
Χεχε! Εντάξει!
Πάντως έχουμε καιρό μέχρι τότε! Τώρα οι τσέπες μου είναι άδειες απο λεφτά! Όμως τώρα μου μπήκε η ιδέα!
 
Back
Top