Ένα πάρκο για το κοκατίλ μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης luffy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τελικά καλό θα ήταν να επικρατήσει χαλαρότητα
Διονύση, χαλαρότητα όχι. Υποθέτω όμως ότι εννοούσες ψυχραιμία και δικαιολογημένα διότι η τάση που επικρατεί για προσωπική αντιπαράθεση σε αυτό το θέμα (ο λόγος) είναι λίγο πολύ αστεία.

Σας παρακαλώ να κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε στο θέμα της συζήτησης και να συμμετέχετε μόνο όταν έχετε να προσφέρετε κάτι χρήσιμο σε αυτήν.
 
:) Η αλήθεια είναι πως εκτός από αλευρόκολλα δεν θα έδινα σε μικρά παιδάκια τίποτα άλλο... Παρόλα αυτά βρήκα κάποιες πληροφορίες σε σχέση με την κόλλα που χρησιμοποίησε ο Νίκος (φαντάζομαι πως γι΄αυτήν πρόκειται).
https://www.tetragonobookstores.gr/shop/scholika/lefki-kolla-atlakol-typotrust-100ml-tg4301/
 
Γενικα σε τετοια θεματα εγείρονται παρομοια ερωτηματα.
Και σχεδον παντα ακουγεται η αποψη οταν κατι ειναι ασφαλες για χρηση στον ενηλικο άνθρωπο ή στα παιδια οτι αυτοματως ειναι κατάλληλο για χρηση στα ζωα.
Δεν τεκμαίρεται αυτό απο καπου.

Το ιδιο ισχυει και για τις τροφες, δεν σημαινει οτι οταν κατι δοκιμάζει ενας ανθρωπος και δεν παθαινει κατι οτι αυτοματως ειναι καταλληλο για τα ζωα.

Δεν εχει τις ιδιες ανοχές ενας οργανισμός 80 κιλων με εναν οργανισμο 10 γραμμαρίων.
Ειναι μπακαλιστικη λογικη αυτη.
 
Εγώ χρησιμοποίησα την παρακάτω κόλλα μετά από αρκετό ψάξιμο για κάποια μη τοξική https://www.durostick.gr/proioda/ko...xulokolles-kai-parketokolles/durostick-hobby/
Η δική μου ιδιαιτερότητα είναι ότι τα πουλιά δεν μπορούν να μασουλήσουν τα συγκεκριμένα μέρη όπου έγινε η εφαρμογή της κόλλας. Δεν μιλάμε άλλωστε για παιχνίδια. Βασικό μου μέλημα ήταν να αποφύγω όποιες βλαβερές αναθυμιάσεις. Και θεωρώ ότι το κατάφερα γιατί όσο καιρό τις χρησιμοποιώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας είτε των ζευγαριών είτε των νεοσσών.
 
Back
Top