Διατροφή Έξτρα λιχουδιές και συνήθειες στη διατροφή των παπαγάλων μας

εγω του δινω απ ολα. ειδικα αταν καταλαβα οτι το κρεμυδι αν ειναι μαγειρεμενο ειναι οκ (ας ειναι καλα ο φοιβος κ τα μακαρονια με κυμα στη φωτο) και εννοειται οτι τα βάζει σε σειρά προτίμησης πάντα! Και κατα καιρους τρωει κ κολληματα με ενα συγκεκριμενο αλλα τρωει κ τα υπολοιπα. τωρα διανυουμε ακομη τη περιοδο της ντομάτας! Πριν λιγο καιρο ηταν του μαρουλιου.

Ανέστη να σου στελω μερικα ροδια παραγωγής μας! 4 ροδιες εχουμε κ ολα τα τρώνε τα περαστικ πουλάκια που ερχονται. κάτι ειναι κ αυτο...

Ανέστη να σου στελω μερικα ροδια παραγωγής μας! 4 ροδιες εχουμε κ ολα τα τρώνε τα περαστικ πουλάκια που ερχονται. κάτι ειναι κ αυτο...

😀!:D Να σαι καλα Μαριαννα! ας φανε και τιποτα τα αγρια που δεν βρισκουνε και ευκολα τροφη μεσα στις πολεις!

Ήθελα να ρωτήσω, ειδικά τους ζακόκάτοχους. Παθαίνει κάτι ιδιαιτερο ο δικός σας με το που δει τιγανιτη πατάτα; Εμενα παθαίνει πλήρη συγχηση! Και δεν μπορω να τον βλέπω ετσι οπως κάνει κ του δινω μερικες φορές αλλα μια γιατι τα τιγανητα νομιζω ειναι απαγορευτηκα. μέχρι κ το ντελιβερι εχει συνδέσει με τις πατατες κ με το που δει ντελιβερα...

Εμένα πάλι δεν της κάνουν αίσθηση οι τηγανιτές πατάτες. Αλλά η πίτσα παθαίνει κάτι, δεν φεύγει απο το τραπέζι ή απο τον ώμο μου και αναγκάζομαι και την βάζω στο κλουβί της και αρχίζει και φωνάζει ''μαμά'' με παράπονο. Ναι είμαι μια χαζομαμά...😛

Μαμααα, αααχ... Κ εγω προσπαθω να με λεει μαμα αλλα δεν... Πίτσα δεν του εχω δώσει ποτέ γιατι εχει διαφορα λιπαραρά πάνω κ το αποφευγω αλλα φαντάζομαι μια πολυ μικρουλα μπουκίτσα δεν 8α το βλάψει. Αν το θελέι τοσο πολυ δώστου καλε... Εγω δεν θα αντεχα να με φωναζει μαμα κ με παραπονεμενο κιολα τονο! Κοροιδεψε το λιγο τουλαχιστον κ δωστου μονο ζυμη.

και εμενα εχει αδυναμια στισ πατατες ολων των ειδων αλλα και στα σουβλακια... Οταν τρωω κανα σουβλακι τρελενεται.. Θελει λιγο πιτα και λιγο σουτζουκακι.. Δε βαριεσαι λεω.. Και του δινω

πιτα οκ, αλλα σουτζουκακι; Σε λιγο θα σου ζητησει κ παστρουρμα αυτος! Χε χε! Κ εγω του δινω μπιφτεκι κ του αρεσει πολυ!

Μαμααα, αααχ... Κ εγω προσπαθω να με λεει μαμα αλλα δεν... Πίτσα δεν του εχω δώσει ποτέ γιατι εχει διαφορα λιπαραρά πάνω κ το αποφευγω αλλα φαντάζομαι μια πολυ μικρουλα μπουκίτσα δεν 8α το βλάψει. Αν το θελέι τοσο πολυ δώστου καλε... Εγω δεν θα αντεχα να με φωναζει μαμα κ με παραπονεμενο κιολα τονο! Κοροιδεψε το λιγο τουλαχιστον κ δωστου μονο ζυμη.
Ναι με φωνάζει μαμά και λιώνω... :love Μωρέ την έχω απο μωράκι.. 😛Πίτσα δεν της δίνω βέβαια... λίγο ζύμη της έχω δώσει...

Εμένα πάλι δεν της κάνουν αίσθηση οι τηγανιτές πατάτες. Αλλά η πίτσα παθαίνει κάτι, δεν φεύγει απο το τραπέζι ή απο τον ώμο μου και αναγκάζομαι και την βάζω στο κλουβί της και αρχίζει και φωνάζει ''μαμά'' με παράπονο. Ναι είμαι μια χαζομαμά...😛

μαιρη βαλε μας βρε κανα βιντεακι να τη δουμε την κορη σου

Κι εμένα ο Σενεγάλης μου τρελαίνεται για τηγανιτές πατάτες, αλλά του δείνω πολύ σπάνια..Φοβάμαι μωρέ..

Εγώ μια φορά στο τόσο του δίνω κ μια πατατουλα. Μια φορα στι 2 βδομάδες ας πουμε... Το πολυ. Μιας κ αποφευγουμε τα τιγανητα γενκώς. Επίσης αν του δώσω οτιδοιποτε απο φρυγανια ψωμάκι η δημητριακά η κανένα μπισκοτάκι(ολικής χωρις ζάχαρη) πάντα μα πάντα τα βουτάει μέσα στο νερό για να τα μαλακώσει! Εσάς το κάνουν αυτο;

Μπράβο του, απίθανο, είναι δύσκολο για πουλί, δείχνει αρκετό μυαλό, αν μπορείς να μας στείλεις youtube να το χαρούμε όλοι. Σ'ευχαριστούμε.

Καλέ δεν το κάνει εσας; Εγώ περίμενα οτι ολα το κάνουν... Θα βάλω βιντεάκι να το΄δείτε. Βεβαίως! Δεν εχω κανένα ηδη να βουτάει κάτι... Θα προσπαθησω το σκ να τραβήξω. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατι οταν βλέπει κάμερα, φωτογραφική η κινητο φουσκώνει κ γίνεται σαν κότα!

Εγώ μια φορά στο τόσο του δίνω κ μια πατατουλα. Μια φορα στι 2 βδομάδες ας πουμε... Το πολυ. Μιας κ αποφευγουμε τα τιγανητα γενκώς. Επίσης αν του δώσω οτιδοιποτε απο φρυγανια ψωμάκι η δημητριακά η κανένα μπισκοτάκι(ολικής χωρις ζάχαρη) πάντα μα πάντα τα βουτάει μέσα στο νερό για να τα μαλακώσει! Εσάς το κάνουν αυτο;

Ο Πάρης το κάνει συνεχώς. Θα τον πάρω στο βίντεο να τον δείτε όποτε μπορέσω.😛

χαχα ναι ναι! Και η Λόρα το κάνει αυτό συνέχεια! Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα όλων μας όταν την είδαμε να το κάνει πρώτη φορά αυτό! Είχαμε μείνει άφωνοι 😱

Έχει σχέση με την ηλικία, το χρόνο που είναι κοντά σας ή τα εκπαιδεύσατε;

Back