Εγω φοβάμαι να της δίνω φαγήτά ή χορταρικά με λάδι μήπως της κάνουν καμιά διάρροιατο λαδι δεν κανει; Γιατ?
Εγω φοβάμαι να της δίνω φαγήτά ή χορταρικά με λάδι μήπως της κάνουν καμιά διάρροιατο λαδι δεν κανει; Γιατ?
Ανέστη να σου στελω μερικα ροδια παραγωγής μας! 4 ροδιες εχουμε κ ολα τα τρώνε τα περαστικ πουλάκια που ερχονται. κάτι ειναι κ αυτο...
Ναι με φωνάζει μαμά και λιώνω... :love Μωρέ την έχω απο μωράκι.. Πίτσα δεν της δίνω βέβαια... λίγο ζύμη της έχω δώσει...Μαμααα, αααχ... Κ εγω προσπαθω να με λεει μαμα αλλα δεν... Πίτσα δεν του εχω δώσει ποτέ γιατι εχει διαφορα λιπαραρά πάνω κ το αποφευγω αλλα φαντάζομαι μια πολυ μικρουλα μπουκίτσα δεν 8α το βλάψει. Αν το θελέι τοσο πολυ δώστου καλε... Εγω δεν θα αντεχα να με φωναζει μαμα κ με παραπονεμενο κιολα τονο! Κοροιδεψε το λιγο τουλαχιστον κ δωστου μονο ζυμη.
Εμένα πάλι δεν της κάνουν αίσθηση οι τηγανιτές πατάτες. Αλλά η πίτσα παθαίνει κάτι, δεν φεύγει απο το τραπέζι ή απο τον ώμο μου και αναγκάζομαι και την βάζω στο κλουβί της και αρχίζει και φωνάζει ''μαμά'' με παράπονο. Ναι είμαι μια χαζομαμά...
Εγώ μια φορά στο τόσο του δίνω κ μια πατατουλα. Μια φορα στι 2 βδομάδες ας πουμε... Το πολυ. Μιας κ αποφευγουμε τα τιγανητα γενκώς. Επίσης αν του δώσω οτιδοιποτε απο φρυγανια ψωμάκι η δημητριακά η κανένα μπισκοτάκι(ολικής χωρις ζάχαρη) πάντα μα πάντα τα βουτάει μέσα στο νερό για να τα μαλακώσει! Εσάς το κάνουν αυτο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας