Ηρώδου Αττικού Το Καφενεδάκι του Κήπου,πρεπει να το ξερετεΕίστε τυχεροί που βρήκατε ο ένας τον άλλον!
Μπράβο σου γιατί όχι μόνο ασχολήθηκες αλλά το κάνεις και σωστά.
Να σου ζήσει το μικράκι! Που είναι το καφέ αυτό να το κάνω στέκι; <3
Καλε ποσο συχνο αφου επιστρεφω σπιτι οταν ειναι το ταισμα Μου ειπαν γυρω στις 4 με 5 φορες ημερησιως να το ταιζω και να εχει αδειασει απο το προηγουμενο ταισμα, οποτε μεχρι στιγμης ολα καλα θελω να πιστευω.Δεν μένει αλλος στο σπίτι; τα μωρά θέλουν συχνό τάισμα
Ναι ειδα την Ανιμα δεν αναφερει πουθενα αυτο το ειδος δειτε κι εσεις @giannisvlg το εψαξα.@giannisvlg Γιάννη, δεν είναι ενδημικό είδος. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά δεν ανήκει στο ελληνικό περιβάλλον. Η ελληνική ορνιθολογική εταιρεία αναγνωρίζει μόνο τα ρινγκνεκς ως πλέον ενδημικό είδος τα οποία έχουν εγκατασταθεί εδώ κι αρκετές δεκαετίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Να παρω την ορνιθολογικη? Αν ηταν γερακι να το καταλαβω, να επικοινωνησω, αλλα με το παπαγαλακι ειναι επιβαλλομενο? Τι λετε?Εγω μπορει να ειμαι λιγο ξενέρωτος αλλα θεωρω οτι ειναι δουλεια της Αnima.
Παρόλα αυτα να σου ζησει.
Επιβαλλόμενο δεν είναι. Αν ήταν προσωπική μου επιλογή κι επειδή όπως είπα δεν είναι ενδημικό είδος και ούτε καν θα γυρίσει στη φωλιά του, στη μάνα του ή στο κοπάδι του όταν θα μεγαλώσει στην ΑΝΙΜΑ (κι εκεί με κρέμα σε σύριγγα), θα το μεγάλωνα αν ήθελα να το κρατήσω για κατοικίδιο όπως ακριβώς μεγαλώνουμε όλα τα υπόλοιπα κατοικίδια είδη παπαγάλων που παίρνουμε κι απο τις φωλιές των γονιών τους. Γιάννη, για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι μόνο προσωπικά σε εσένα μιας και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν. Και σαφώς δεν έχω την ίδια άποψη για όλα τα ενδημικά είδη τα οποία προστατεύονται απο τη νομοθεσία.αλλα με το παπαγαλακι ειναι επιβαλλομενο? Τι λετε?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας