Φροντίδα Έπεσε στα πόδια μου ένα μωρό παπαγάλου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης LillyW
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κι εγω ειμαι στο πετ σοπ στη γειτονια μου να αγορασω ενα παπαγαλακι, και μου δειχνει ο κυριος ποια ειδη εχει😀και θα σας ενημερωσω! 😀
Προσωπικά δεν το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα. Η αγορά ενός νέου πουλιού πρέπει να μένει ως ιδέα στο μυαλό μας για μερικές ημέρες τουλάχιστον και μετά να προχωρούμε σε οποιαδήποτε κίνηση. Η αγορά "εδώ και τώρα" που σκέφτεσαι να κάνεις έχει όλες τις προϋποθέσεις για να καταλήξει προβληματική.
 
Η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να το αφήσω οπουδήποτε, άπαξ και είχα αποφασίσει να το φροντίσω. Τώρα "θα δυσκολευτώ" επειδή με ενδιέφερε πάρα πολύ να το βλέπω να μεγαλώνει, κάτι που δεν θα γίνει. Οπωσδήποτε ένα πουλί είναι καλύτερα να είναι ελεύθερο, οπότε προφανώς η κίνηση της @LillyW , μου φαίνεται πολύ ώριμη.
Πράγματι μην βιαστείς να υιοθετήσεις ένα νέο παπαγάλο, χωρίς να διαβάσεις και να ψάξεις.εύχομαι όμως να βρεις αυτό που με το οποίο θα ταιριάζετε και να το χαρείς για πολλά - πολλά χρόνια.
 
@Stavros καλε γιατι προβληματικη?
Ηθελα να παρω τελευταια το ειχα στο μυαλο μου δεν ηταν κατι απερισκεπτο. Κατεληξα στο να αγορασω παραδεισακια που ειχα παλια και πανω κατω τα ξερω.Απλα ισως αρχες του μηνα εχει ο ανθρωπος θα ξαναπερασω. Απλα το συγκεκριμενο ετυχε να το πω ως συμβαν. Δεν με εξαναγκασε αν θελετε σε καποια βεβιασμενη κινηση. Ολα καλα ολα ησυχα. Εχω κατοικιδια και τα παραδεισακια θα ηταν ακομα ενα φιλαρακι. Οποτε οκ.
[automerge]1622198886[/automerge]
@ianos ευχαριστω κατεληξα παραδεισακια θα μου φερει ο κυριος γιατι ειχε παπαγαλακια και καναρια. Ολα καλα.
[automerge]1622198926[/automerge]
@Stavros Ειμαι παρορμητικη για οσους δεν με ξερουν ;) 😀
[automerge]1622198957[/automerge]
Αλλα σκεφτομαι παντα με λογικη θελω να πω δεν ηταν βεβιασμενη κινηση.
[automerge]1622199135[/automerge]
Και θεωρησα οτι καλυτερα θα ηταν στην Ανιμα οχι οτι εγω δεν θα το φροντιζα αλλα εκει ειναι ειδικοι και θα ξαναγυριζε στο φυσικο του περιβαλλον. 💖😊
 
@LillyW μπράβο για την επιλογή που έκανες . Με το καλό να πάρεις παπαγαλάκι πιστεύω θα το φροντίσεις όπως πρέπει , εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις από πετ σοπ επειδή τα κρατάνε σε κακες συνθήκες και τα βλέπουν ως αντικείμενα και όταν Τα βλέπω εκεί πέρα πράγματικα παθαίνω κατάθλιψη και νομίζω άμα επαιρνα από εκεί θα τους στηρίζω να το κάνουν για πάντα αυτό . Εγώ προσωπικά τα δικά μου τα πήρα από τοπικό πετ σοπ όχι αλυσίδα που το κρατούσε ένας κυριουλης και φαινόταν ότι τα φρόντισε γτ άμα ήταν αλυσίδα μεγάλο προσωπικά ποτέ . Άμα ήξερα αυτό το φόρουμ από την αρχή θα ζητούσα από εδώ :) . Με το καλό να πάρεις παπαγάλακι είμαι σίγουρος θα δεχθεί πολύ αγάπη :)
 
@Geriol1996 δεν ειναι αλυσιδα. Μαγαζι της γειτονιας ειναι και δεν εχει πολλα να φανταστεις απο εκτροφεα θα μου τα φερει του ειπα να ειναι ζευγαρι να μην ειναι μοναχα ενα μονο του. Αρχες του μηνα θα μου τα φερει μου ειπε. Για να δουμε😀
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σας ευχαριστω ολους/ες απο καρδιας! 💖😊να ειστε ολοι καλα!
Θα ανεβασω θρεντ οταν τα παρω τα παραδεισακια μου😀
Χαιρετω. Να εχετε ενα ομορφο σαβ/ριακο!
 
Back
Top