Φροντίδα Έχετε να μου προτείνετε κλουβί κοκατίλ με 50-70€;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Xrhstosk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σήμερα πρωί πρωί έφτασε επιτέλους το κλουβί τής τσικεν...πολύ μεγαλύτερο από όσο νόμιζα και για 47 ευρώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...περιμένουμε να γεμήσει με καινούρια παιχνίδια και πατηθρες🥰 οι διαστάσεις είναι 76χ46χ91( να το ξέρω το αδικει λίγο η φωτό)
[automerge]1608043495[/automerge]
IMG_20201215_163144.jpg
[automerge]1608043654[/automerge]
Βασικά είναι το ίδιο κλουβί που έχει ο @redionreddies
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Xrhstosk πολύ ωραία και τέλεια η τιμή! Εγώ το πήρα 70 από το samolis petshop. Συμβουλή ασφάλισε τις κατω μικρές πόρτες γτ εμένα μου έβγαινε τις πρώτες μέρες και δεν ήξερα πως. Είναι μικρές και ελαφριές οπότε μπορούν να τις σηκώσουν. Τελειο είναι δειξε μας και μια φωτο όταν το γεμίσεις.
 
ρε παιδια γιατι κοντευω να παθω 8 εγκεφαλικα, μου ηρθε το κλουβι και δεν μπορω ν καταλαβω πως στηνετε. δειξτε μου μερικες φωτο απο τα συγκεκριμενα σημεια οσοι τα εχετε.
[automerge]1614626894[/automerge]
Πως έχετε πιάσει τα πλαϊνά κομμάτια του κλουβιου? Δεν μου σφηγουν και δεν τεντώνουν τα γατάκια που έχει.
 
@tselehub Κατσε μηπως μπορεσω να στο περιγραψω!Βαζεις το κατω κομματι (το πατωμα του κλουβιου) παιρνεις ενα πλαϊνο κομματι και το εφαρμοζεις στα γαντζακια!Στην συνεχεια παιρνεις το πανω (την οροφη του κλουβιου) και γαντζωνεις με τον ιδιο τροπο!Βαζεις μετα και το αλλο το πλαϊνο που ενωνεται λογικα η οροφη με το πατωμα!Οποτε μενει το μπροστινο κομματι που και αυτο οπου εχει γαντζακια κουμπωνει! Μονο οπου εχει γαντζακια γινεται η εφαρμογη!τα πλαϊνα ερχονται και κολλανε οταν τα βαλεις στην σωστη θεση! Απ οτι ειδα στην φωτογραφια δεν εχει παντου γαντζακια!Οταν λεω γαντζωνω εννοω το γαντζακι να μπει ενδιαμεσα στα καγκελα να υπαρχει αντισταση στο ενα κομματι με το αλλο!Κοιτα το post #11 την φωτογραφια την οροφη του κλουβιου να δεις τα γαντζακια πως ειναι για να καταλαβεις καλυτερα!Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι 😁
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top