Μιας και διευκρινίστηκε το θέμα με τους σβώλους, παρατήρησα εδώ και καιρό οτι τα πουλιά μου δεν δείχνουν καμιά προτίμηση στους πράσινους σβώλους που υπάρχουν στην συσκευασμένη τροφή. Μήπως γνωρίζετε από τι αποτελούνται οι συγκεκριμένοι σβώλοι;
Γεια σας!:hand
Ενα συχνο προβλημα που αντιμετωπιζουν οσοι εχουν μεγαλο αριθμο πουλιων και ειναι αναγκασμενοι να αγοραζουν τις τροφες (σπορια) σε μεγαλες ποσοτητες, ειναι η συντηρηση της τροφης. Το πιο συχνο φαινομενο ειναι οτι πιανει η τροφη σκουλικακια που στην πορεια γινονται πεταλουδιτσες.
Λες ε;ε οχι και προιον αποσυνθεσης Σταυρε. απο αυγα που εκολαπτονται εινα ολα τα σκουλίκια. Παρθενογενηση απο τιποτε δε γινεται. Και στα πτωματα που αποσυντιθενται, καποιος παει και γεννα αυγα
Μην αρχίσεις να υποστηρίζεις μόνο τη θεωρία της αποσύνθεσης τώρα γιατί δεν θα το αντέξω να λέω εγώ από την πλευρά μου ότι είναι καλό να δίνουμε μαζί με τους πόρους της κακιάς ώρας και τη "φυσική ζωική πρωτεΐνη" που περιέχουνασε μια ανοικτη υγρη πληγη επανω σου, και λιγες μυγες κοντα και θα δεις.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας