Γενικά Έχω πάθει ΣΟΚ, το καναρίνι μου πρέπει να έπαθε ανακοπή

Μάκη σε ευχαριστώ για τις συμβουλές ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο αλλά τουλάχιστον θα ξέρω να κάνω μια προσπάθεια.
Στην ουσία προτείνεις ένα έμμεσο ηλεκτροσόκ και μαλάξης καρδιάς.
 
Στην ουσία προτείνεις ένα έμμεσο ηλεκτροσόκ και μαλάξης καρδιάς.
Μόνον σαν άκουσμα. Οχι απο γιατρό αλλά απο εκτροφέα εξωτερικού που είναι λιγομίλητος. Δεν έχω καμιά εμπειρία προσωπική αλλά τα μεταφέρω μήπως τα αποτολμήσει κάποιος που στο κάτω - κάτω δεν έχει και τίποτα να χάσει. Σαν τελευταία προσπάθεια.
 
@Pavlos Kiriakou Πέρυσι συνέβη ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Αντιλαμβάνομαι την οδύνη σου. Για αρκετό καιρό με βασάνιζε αυτό το" αν δεν την είχα πιάσει να της κόψω τα νύχια τώρα ίσως να ζούσε"... Μόλις ηρεμήσεις και σκεφτείς πιο καθαρά, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν φέρεις καμία ευθύνη.Λυπάμαι για την απώλειά σου και εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα...
 
Κριμα φίλε @Pavlos Kiriakou έπαθα κάτι παρόμοιο πρόσφατα. Ηθελα να καθαρίσω λιγο την ουρά του με λίγο νεράκι και όταν το έβαλα ξανά μέσα στο κλουβί είχε καθίσει στο πάτο του κλουβιου και όταν ανέβηκε πάνω στο κλαδάκι έκλεινε τα μάτια του και παραπατουσε. Το μόνο που έκανα το άφησα λίγο στο ήλιο αλλά ευτυχώς μετά από λίγο επανήλθε
 
Ο Αρσενικός που έχασα το τράβηξα λίγο πριν φύγει για να κάνω παρουσίαση.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Κρίμα τα πουλάκια 😥
Αυτό που κάνω (όχι πάντα), το είχα διαβάσει κάπου, δε θυμάμαι που, μπορεί να ήταν και εδώ.
Παίρνω ένα μικρό πανάκι και όταν τον πιάσω κατά κάποιο τρόπο τον τυλίγω (όχι το κεφάλι εννοείται), για να μη μπορεί να κουνάει τα φτερά του. Φυσικά καθόλου σφιχτά ίσα που τον ακουμπάει το πανάκι. Και εννοείτε με κουβεντούλα με ήρεμη φωνή.
Δε ξέρω αν γι αυτόν έχει καμία διαφορά, αλλά νοιώθω εγώ καλύτερα και είμαι ήρεμη, επειδή αυτό που φοβόμουν ήταν μήπως τον έσφιγγα παραπάνω χωρίς να το καταλάβω, ενώ έτσι ίσα ίσα που τον αγγίζω. Οπότε δε του μεταδίδω νευρικότητα και φοβάται λιγότερο.
 
Αρσενικός που έχασα το τράβηξα λίγο πριν φύγει για να κάνω παρουσίαση.

Αυτά έχει η ζωή δυστυχώς. Τον είχες "στην πένα" πάντως. Μπράβο σου.
 
Back
Top