Φροντίδα Έχω 2 budgie και θα ήθελα ένα κοκατίλ

chara2000

PB New Member
Εγγραφή
28 Απρ 2024
Μηνύματα
3
Γειά σας!
Έχω 2 budgie και θα ήθελα ένα κοκατιλ, μιας και τα budgie μου δεν είναι ήμερα και το ένα απολαμβάνει την παρέα του άλλου. Πιστεύετε είναι καλή ιδεα;
Σε ξεχωριστό κλουβι προφανώς. Εντωμεταξύ το έχω καημό να έχω έναν παπαγάλο που να λέει κάποιες λεξούλες η έστω να μιμείται μελωδίες.
 
Καλημέρα. Τα κοκατίλ νομίζω ότι σπανίως μιλούν. Τα μπάτζι σου είναι ζευγάρι; Σε ρωτώ διότι αν ναι και έκανες τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να ζευγαρώσουν, ίσως να κρατούσες κάποιον απόγονο αρσενικό που θα εξημέρωνες ως μικρό εύκολα σχετικά και ο οποίος θα μπορούσε δυνητικά να μάθει κάποιες λεξούλες.
Αν όμως αποφασίσεις για κοκατίλ, έχε το νου σου να κρατήσεις καραντίνα (ιδανικά σε διαφορετικό δωμάτιο) για 40 ημέρες και να το πάρεις νεαρό, ώστε να εξοικειωθείς εύκολα μαζί του.

 
@ianos εε πλέον ναι έχει γίνει, συνέχεια περιποιείται το ένα το άλλο και είναι μαζί. Το αρσενικό είχε βρεθεί στην θάλασσα και παραλιγο να πνιγεί, οπότε δεν ξέρω ηλικία. Τους έχω βάλει φωλιά, αλλά δεν τα έχω δει να ζευγαρώνουν. Σκέφτηκα μήπως είναι μεγάλο το αρσενικό και δεν είναι πλέον για αναπαραγωγή, γιατί ο χαλινός του θηλυκού έχει αλλάξει χρώμα, αλλά αυτός δεν κάνει τίποτα.
 
Από την στιγμή που θα ζουν ξεχωριστα,δεν υπάρχει πρόβλημα.
Απλά να ξέρεις ότι δεν είναι βέβαιο ότι ένα πουλάκι θα κάνει τα "κόλπα" που αναζητάς.
Στο αναφέρω για να είσαι προετοιμασμένη
 
Back
Top