καλη ιδεα!Μήπως υπάρχουν πιο μικρές φωλίτσες όταν αντιμετωπίζουμε αυτό το κουσούρι;
Πείτε μου σας παρακαλώ...
Μπορεί κάποιος να το δεχτεί ως τυχαίο;
να πω την αληθεια ποτε δεν μου εχει συμβη κατι τετοιο, αλλα πλακα θα ειχε:D
καλη ιδεα!Μήπως υπάρχουν πιο μικρές φωλίτσες όταν αντιμετωπίζουμε αυτό το κουσούρι;
Πείτε μου σας παρακαλώ...
Μπορεί κάποιος να το δεχτεί ως τυχαίο;
Μην το δέσεις κόμπο, εγώ δεν έχω πείρα στα καναρίνια, απλά για συζήτηση το είπα :)καλη ιδεα!![]()
σωστα, απλα μου φανηκε καλη ιδεα!Μην το δέσεις κόμπο, εγώ δεν έχω πείρα στα καναρίνια, απλά για συζήτηση το είπα :)
Ασφαλώς και ναι Ανέστη... με αρκετή προσοχή... αλλά σίγουρα μπορεί να μείνει στη γραμμή αναπαραγωγής.Τυχαίο δεν είναι κατ'εμέ. Αλλά έχω ένα άλλο ερώτημα. Τα καναρίνια έχουν το προνόμιο της μεγάλης εξέλιξης και προσαρμογής τους στα κλουβιά και ως αποτέλεσμα αυτού την πολύ εύκολη σε σχέση με άλλα είδη αναπαραγωγή τους. Ένας λιγότερο έμπειρος εκτροφέας θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτήν την κανάρα; Αξίζει να μένει η γραμμή της στην αναπαραγωγή;
Δημήτρη καταγραφή και "κατάθεση" μιας παραξενιάς ήθελα να κάνω και το ερώτημα στο τέλος είναι ρητορικό. Προφανώς και η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα...Όπως καταλαβαίνεις έχω αλλη άποψη απο αυτή που ευκόλως κατα την γνώμη μου εκφράστηκε μέχρι τώρα. Εξάλλου πιστεύω οτι αυτό θα σε βοήθησει καλλίτερα να συνθέσεις την εικόνα που εχεις απο το να συμφωνησω με την επικρατούσα αποψη των γονιδίων. Και ναι,θα συμφωνησω στην απάντηση σου προς τα ερωτήματα του Φοίβου. Πολύ απλα εκεί δεν βρισκω που είναι το όποιο πρόβλημα για να αναρωτηθω.
Ο @mgerom εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Κανάρες-που-απορρίπτουν-την-εξωτερική-φωλιά.22282/ περιγράφει όσο γίνεται καλύτερα τις ιδιορρυθμίες τουςΜήπως υπάρχουν πιο μικρές φωλίτσες όταν αντιμετωπίζουμε αυτό το κουσούρι;
Με τρίχα κατσίκας αλλά δε βλέπω πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την διάθεσή της.με τι υλικο προσπαθουσε να φτιαξει φωλια... Πχ βαμβακι, χαρτι;
Δεν έβγαλα την αυγοθήκη γιατί τη χρειάζομαι αλλά τοποθέτησα ένα μανταλάκι από πάνω της για να της "κόψει" το πεδίο.Γιάννη μου αν βγάλεις την αυγοθήκη τι θα κάνει η κυρία;![]()
καλημέρα και από μένα σε όλους τους φίλους!Μήπως υπάρχουν πιο μικρές φωλίτσες όταν αντιμετωπίζουμε αυτό το κουσούρι;
Αυγά στο πάτωμα, κατά πάσα πιθανότητα.Γιάννη μου αν βγάλεις την αυγοθήκη τι θα κάνει η κυρία;![]()
Μπορεί και να μας στρώσει αυτή...Καλά... Εγώ περιμένω φωτό όταν θα την εχεις στρώσει για να κάνω like Γιάννη μου.
Εγώ κατάλαβα!
Άμα πάει η εσωτερική που βλέπω εκεί που είναι η αυγοθηκη και η αυγοθηκη αλλάξει θέση;
Βρίσκεται όπου είναι η αυγοθήκη...Άμα πάει η εσωτερική που βλέπω εκεί που είναι η αυγοθηκη και η αυγοθηκη αλλάξει θέση;![]()
Πολύ σωστά...Εγώ κατάλαβα!
Νομίζω όμως ότι αν μιλήσει το ένστικτο θα στρώσει!
Περιμένουμε λοιπόν τα νεότερα της πεισματάρας κοπελιάς! Από Μάνη κρατάει η μάνα της;Θεωρώ πως δεν είναι απόλυτα έτοιμη...
Όταν στριμώξει η κατάσταση θα πάει στη φωλιά όπως έκανε και η μητέρα της
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας