Ασθένειες Αίμα στην κανάρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Georgiam
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Λυπαμαι για την απωλεια.

Η σωστη πρακτικη οταν μπαινουμε σε ενα νεο χωρο οπως ο συγκεκριμένος για εσεβα,ειναι να παίρνουμε γνωμες απο ενα μεγαλύτερο κοινο οπως ειναι το Pb και οχι μονο απο τα pet shop που λειτουργούν με γνώμονα το κερδος.

Περιμένουμε τις αποριες σου!
 
@Georgiam, Αν και είναι στενάχωρο να χάνεις ένα ζωάκι που έχεις θα πρέπει να ξέρεις ότι αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις δυστυχώς εσείς το βιώσατε με έναν άσχημο τρόπο αλλά προχωραμε έχετε ένα αρσενικό που θα σας συντροφεύει με το τραγούδι του και θα το αγαπήσετε για αυτό ,και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα θελήσετε και δεύτερο, στο σάιτ αυτό θα βρείτε πολλά άρθρα που θα λύσουν την πλειοψηφία των αποριών σας και αν δεν καλύπτονται από τα άρθρα εδώ είμαστε! Καλή συνέχεια!
 
@Scoros τώρα που το βρήκα νιώθω λίγο καλύτερα! Πάντα θα υπάρχει βέβαια η ανάμνηση κι αίσθηση αδίκου για το πουλάκι... Δυστυχώς δεν αλλάζει, μαθαίνουμε από τα λάθη μας! Ευχαριστώ πολύ!
[automerge]1603819696[/automerge]
@ΜΑΡΙΑαα Σας ευχαριστώ πολύ! Είναι μια παρηγοριά...
 
@Georgiam , πόσο καιρό την είχατε την κανάρα;
Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό το όλο γεγονός, αλλά από την άλλη, καθώς φαίνεται ήταν και αναπότρεπτο. Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω ότι οι ευθύνες δεν βαραίνουν ολοκληρωτικά εσάς*, διότι η όλη κατάσταση όπως εξελίχθηκε έχει να κάνει και με τη γενικότερη κατάσταση υγείας του πτηνού και όπως καταλαβαίνεις, η πρόπτωση αμάρας είναι ένα σπάνιο (αλλά δυστυχώς υπαρκτό) φαινόμενο, κατά το οποίο είναι επίσης απίθανη η επιβίωση του θηλυκού.
(*ναι μεν είμαστε οι φροντιστές των πτηνών μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πρόληψη στα πάντα, και ενίοτε συμβαίνουν καταστάσεις που δεν αντιμετωπίζονται)
 
@ianos Καλημέρα, έτσι ακριβώς! Δυστυχώς το να έχεις ένα ζώο ή ένα πτηνό απαιτεί πολλές γνώσεις. Θα 'πρεπε πρώτα να αποκτουμε τις γνώσεις κι έπειτα να υιοθετούμε κάποια ψυχούλα! Στα χεριά αδαών κινδυνεύουν... Τώρα δεν αλλάζει, αλλά το σημαντικό είναι να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας...
 
Back
Top