Καλημερα, προσωπικά το
Τάκη το συγκεκριμένο το έχω πάρει κ εγώ. Με την πάροδο του χρόνου, Σκουριά στα σίδερα, η πόδια επισης διαβρώθηκε εντελώς, κρέμασε. το ξύλο στο σταντ πάνω σφηνωμένο Το πείραζαν συνέχεια έπεφτε. Και τέλος, ο μηχανισμός ασφαλείας που έχει χάλασε στους 2-3 πρωτους μήνες. Υπάρχει ευτυχώς ένα μικρό στοπ. Η πόρτα επισης είναι πολύ μικρή οι ταιστρες επισης είναι τοποθετημενες πολύ χαμηλά Κ τελος είναι «κοντό» για το πουλί. Καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένος, το έλυσα το καθάρισα κ το χάρισα
http://my-petshop.gr/my-petshop/el/kloubia-megalwn-papagalwn/696-klouvi-papagalwn-ara.html
To ιδιο κλουβι με λιγο φθηνοτερη τιμη
Απο εκει το πηρα, ναι κινεζικο ειναι, αυτο παιρνουν οι ποιο πολλοι! Κινεζικα μπορει να ειναι και τα αγορασμενα απο Ευρωπη αφου ο καθενας μπορει να τα παραγγειλει με την δικη του μαρκα τυπωμενη
Το μονο που θελει προσοχη ειναι οι 2 σκαφες καθαρισμου δεν θελουν πολυ πλυσιμο γιατι η λαμαρινα σε αυτα ειναι λεπτη και υπαρχει περιπτωση διαβρωσης
Τάκη το συγκεκριμένο το έχω πάρει κ εγώ. Με την πάροδο του χρόνου, Σκουριά στα σίδερα, η πόδια επισης διαβρώθηκε εντελώς, κρέμασε. το ξύλο στο σταντ πάνω σφηνωμένο Το πείραζαν συνέχεια έπεφτε. Και τέλος, ο μηχανισμός ασφαλείας που έχει χάλασε στους 2-3 πρωτους μήνες. Υπάρχει ευτυχώς ένα μικρό στοπ. Η πόρτα επισης είναι πολύ μικρή οι ταιστρες επισης είναι τοποθετημενες πολύ χαμηλά Κ τελος είναι «κοντό» για το πουλί. Καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένος, το έλυσα το καθάρισα κ το χάρισα