Φροντίδα Αγορά νέου κλουβιού για Waterslager Malinois ή Harz Roller

Εχω ίδιο τυπο κλουβιου εδώ και χρόνια. Απλά αφαιρώ το πλαστικο εσωτερικό ταψακι συμπληρώνω άμμο και έτοιμος. Με τις πορτες δεν είχα ποτε προβλημα.
Τώρα σε μια μεγάλη εκτροφή που υπάρχει μεγάλη ρουτίνα σίγουρα δεν θα βόλευε.
Δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε τόσο θέμα για 20 εκατοστά. Που στην ουσία είναι μισό πεταρισμα του πουλιου.
Κάνε μια διαγώνια τοποθέτηση στις πατηθρες βγάλε την κουνια.Με το καλό να το γεμίσεις και με το καλό να δούμε απογόνους.
 
Δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε τόσο θέμα για 20 εκατοστά. Που στην ουσία είναι μισό πεταρισμα του πουλιου.
Και εγώ πιστεύω πως είτε έχεις 40αρα, είτε 50αρα είτε 60αρα ζευγαρωστρα δεν αλλάζει τίποτα ιδιαίτερο στο χώρο που του δίνεται να πετάει. Αν θέλουμε να πούμε ότι το πουλάκι πετάει, χρειαζόμαστε είτε 90αρα ζευγαρωστρα, είτε κλούβα του μέτρου. Φυσικά όπως ειπώθηκε αυτό δεν είναι εφικτό όταν έχεις 10 αρσενικά και ούτε το θεωρώ αναγκαίο.
 
Τώρα όσον αφορά για την σωστή σου επισήμανση στο κλουβί και με το πώς είναι δύσκολο να καθαριστεί αυτό, ναι έχεις δίκιο, αλλά πρόσεξε, αυτές οι λεπτομέρειες είναι για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο από ερασιτεχνικά
Οταν το θέμα ανοίγει με τίτλο ....

Αγορά νέου κλουβιού για Waterslager Malinois ή Harz Roller​

η απάντηση είναι μία και μόνη . Πρόκειται για λάθος αγορά.

Εάν κάποιος άσχετος διαβάσει το θέμα δεν θα ενδιαφερθεί για το εάν το συγκεκρημένο, εικονιζόμενο κλουβί αρέσει τον ιδιοκτήτη του , αλλά εάν πρέπει να αγοράσει και εκείνος ένα ίδιο γι' αυτή την χρήση.

Και για να υπάρχει και η οικονομική εικόνα αυτού που προτείνω ....
https://pethellas.gr/shop/πτηνό/αξεσουάρ/κλουβιά-για-πουλιά/κλουβί-ζευγαρώστρα-ωδικών-πτηνών-ινο/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=N.G.Shopping&utm_medium=cpc&utm_term=9545.
 
Back
Top