Γενικά Αγορά παπαγάλου απο πετ σοπ

Κατάσταση
Κλειστό.
Εχεις ολη την πληροφορια και τα στοιχεια επικοινωνιας , εχεις δικαιοπρακτικη ικανοτητα , φετος μαλλον δινεις και πανελλαδικες (καλη επιτυχια) γιατι δεν καλεις εσυ και πρεπει να το κανει αλλος?
τοσα post εδω ο χρονος που εχει χαθει(εντος εισαγωγικων) ειναι υπερ πολλαπλασιος απο το να ειχες παρει ενα τηλεφωνο να ρωτησεις τα παντα.
Την ιδια ερωτηση θα εκανα και στα παιδια μου που ειναι +- 1 χρονο συνομιληκα σου. Φετος ψηφισατε κιολας..ντρεπεστε να μιλησετε στο τηλεφωνο για μια ερωτηση στο μαγαζι? Αυτο θα ελεγα στα παιδια μου
 
@nikollllllll καλή επιτυχία κ να περάσεις στην πρώτη σου επιλογή. Σε περιμένουν πολύ ωραία φοιτητικά χρόνια. 🤞👍🧿😊
[automerge]1685950819[/automerge]
Δεν ξέρω γιατί επιμένεις για αγορά παπαγάλου παροτλετ από πετ σοπ όταν με σιγουριά μπορείς να πάρεις ένα πουλάκι υγιέστατο από έναν εκτροφέα εγγύηση όπως τον Γιάννη @jk1980.
 
@nikollllllll Καλημέρα και από εμένα και καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν περασεις σε κάποια σχολή εκτός της πόλης σου με τον παπαγάλο τι θα κάνεις;;Θα τον παρεις μαζί σου στο σπίτι που θα νοικιασεις;;Θα λείπεις για μαθήματα για καφέδες για ποτα hangover και ο παπαγαλος θαρρείς ότι θα πάθετε απλά στο κλουβί του και θα τρώει θα πινει και θα κάνει κακά;;
Ας πουμε οτι το ιδανικό σενάριο είναι ότι περνας στην πολη σου και παιρνεις παπαγαλο στο σπίτι σου. Έχεις αναρωτηθεί ποσα db βγάζουν οι παπαγαλοι όταν έχουν τα "δικά" τους;; αυτό ξεκινά από την ώρα που ανοίγει τα μάτια του δλδ στο 1ο φως μέχρι το τελευταίο φως.
Επειδή 1000% δεν έχεις σκεφτεί τίποτα από όλα αυτά καλό θα ήταν να ζήσεις τη ζωή σου με ανεμελιά(όσο δεν έχεις υποχρεώσεις) και κατά τα 30 που θα ξεκινήσουν οι 1ες περιεργειες παρε ενα ζωάκι. Σου μιλάει ενας ανθρωπος που με το που έφυγε από το σπίτι του πηρε σκυλο και προγραματιζε τη ζωή του με βάση το σκυλο και όχι με τα θέλω του. Ασε λοιπόν τις φροντίδες και επικεντρωσου στις στιγμές και στα μαθήματα σου. Σου ευχόμαι τα καλυτερα.
 
Παιδια μολις τον πηρα..το εβαλα στο κλουβι του αλλα ειναι πολυ φοβισμενος με το που πλησιαζω φοβαται και πηγενει οσο πιο πισω μπορει .Τι να κανω???????
 
Είναι λογικό. Άστον ήσυχο να νιώσει ασφάλεια. Βάλε το κλουβί κάπου με ησυχία. Η πλάτη του κλουβιού να ακουμπάει σε τοίχο, να μην είναι εκτεθειμένος από παντού. Τι τροφή του έδιναν; Αν ήταν συσκευασμένοι κ πήρες, βάλε κοντά του το νερό κ φαγητό κ άφησε τον λίγο στην ησυχία του. Παρακολούθα από μακριά ότι θα φάει. Πλησίαζε από απόσταση το κλουβί κ μίλα του σιγανά . Αν δεις ότι δεν σε φοβάται τόσο χρησιμοποίησε το μίλλετ να το καλοπιάσεις.
Πόσο είναι;
[automerge]1685968922[/automerge]
Να το χαίρεσαι 😊
[automerge]1685969088[/automerge]
Αυτά ισχύουν για καναρίνια κ πιστεύω για όλα τα νεοφερμένα πουλάκια. Περισσότερα θα σου πουν οι ειδικοί κ οι κατέχοντες παροτλετ, όπως η @Anna Maria Mp .
 
@nikollllllll
καλησπερα.Απολυτως φυσιολογικο και αναμενομενο.Περιμενες κατι διαφορετικο?
Tο επιασε ο pet shop μετα απο κυνηγητο μεσα στην κλουβα που ηταν με αρκετα αλλα ισως?
Αν δεν κρατησες το κλουβι του lovebird να υποθεσω τωρα πηρες ενα στρογγυλο?
Η τροφη που πηρες ειναι το σακουλακι το τυπικο το συσκευασμενο απο τον ιδιο ή καποια επωνυμη(μαλλον rio ?)
 
Ελπιζω οχι στρογγυλα
Tο επιασε ο pet shop μετα απο κυνηγητο μεσα στην κλουβα που ηταν με αρκετα αλλα ισως?
Η τροφη που πηρες ειναι το σακουλακι το τυπικο το συσκευασμενο απο τον ιδιο ή καποια επωνυμη(μαλλον rio ?)
?
 
παμε στις ιδιες ερωτησεις σε πιο direct μορφη για χαρη της εξελιξης της κουβεντας

1)σου πουλησε την δικια του συσκευασμενη τροφη η επωνυμη συσκευασμενη και αν ναι ποια? δεν θεωρησα ποτε οτι θα το αφηνες νηστικο

2)το επιασε με το χερι και μετα απο κυνηγητο μεσα στην κλουβα? Σε ρωταω γιατι ηδη βιωσε μια "πιεση" αν το θες και μια κακη εμπειρια απο ενα ανθρωπινο χερι.Η ηταν μονο του στο κλουβι και το επιασε με το χερι και μικρο κυνηγητο για να στο δωσει σε καποιο κουτακι χαρτινο μεταφορας αν δεν πηγες εσυ με το κλουβι σου ετοιμο?

3)ειναι σε στρογγυλο κλουβι εν τελει?
 
@φιλομαθης επώνυμη συσκευασμένη αυτή που έτρωγε και πριν ήταν αλλά 4 πουλάκια στο κλουβί και το έπιασε με το χέρι σχετικά εύκολα
Το κλουβί δεν είναι στρογγυλό είναι ορθογώνιο μεγάλο
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top