Γενικά Αγορά παπαγάλου απο πετ σοπ

Κατάσταση
Κλειστό.
@nikollllllll , να το χαίρεσαι!
Όταν θα μπορέσεις, άνοιξε ένα νέο θέμα στο πεδίο των παπαγάλων, π.χ. στη Φροντίδα παπαγάλων. Ανέβασε μερικές καθαρές φωτογραφίες:
Του πουλιού
Του κλουβιού στη θέση που το έχεις (να φαίνεται καθαρά η εσωτερική διάταξη του κλουβιού, ώστε αν χρειάζεται, να σου γίνουν υποδείξεις για μικρές μεταβολές που ίσως χρειαστείς να κάνεις)
Του κλουβιού ώστε να φαίνεται και ο πέριξ αυτού χώρος.
Γράψε στο Νέο θέμα: διαστάσεις κλουβιού (μήκος, πλάτος, ύψος), μάρκα τροφής ....φύλο πουλιού και ηλικία (αν σου τα είπαν από το κατάστημα).
Όλα τα παραπάνω δεν είναι και τόσο επείγοντα να γραφούν, ειδικά στη φάση των Πανελληνίων που περνάς.
 
@ianos οκευ απλά το πουλί αυτό θα εκεπδευτει;;
Όπως καταλαβαίνεις, δεν ξέρω απολύτως καμία πληροφορία για το συγκεκριμένο πουλί, οπότε τι να σου απαντήσω...
 
Γιατί; Σου φάνηκε άρρωστο; Έγινε κάτι;
[automerge]1686075946[/automerge]
Ειλικρινά λυπάμαι. Το κακόμοιρο. 😞
 
Δεν είδα κάτι @MARY58
[automerge]1686076359[/automerge]
Τώρα τι να το κάνω να το δώσω στης αδέσποτες γάτες ;
 
καλησπέρα και από εμένα λυπάμαι για ότι εγινε. Όχι να μην το δώσεις στις αδέσποτες γάτες (εκτός αν μας κοροϊδεύεις όλους εδώ μέσα) να μιλήσεις με τον αυτόν που σου το πούλησε για να δεις θα γίνει . Ίσως νεκροψία θα σου πούνε τα παιδιά που γνωρίζουν περισσότερα
 
Τώρα τι να το κάνω να το δώσω στης αδέσποτες γάτες ;
Έλεος! Πες μου ότι κάνεις κακό black humour!🤯
Όχι, Νικόλ μην το ταΐσεις στις γάτες! Για λίγες ώρες ήταν δικό σου πουλάκι! Δεν του αξίζει αυτό! Το πρώτο μου καναρίνι όταν πέθανε, το έθαψα σε μια γλάστρα μας μέσα σε ένα κουτάκι. Μπορεί να φανεί συναισθηματική υπερβολή αλλά έτσι ένοιωσα έτσι έκανα.
[automerge]1686076992[/automerge]
Λυπάμαι Νικόλ αλλά εάν το εννοούσες θα σου έλεγα να υιοθετήσεις μια αδέσποτη γάτα.
[automerge]1686077046[/automerge]
Καλύτερα εστίασε στις σπουδές σου κ αργότερα το ξαναβλεπεις.
 
Για να καταλάβω, γιατί πίστευα ότι δεν μιλώ σε μικρά παιδάκια, μέσα στην φάρσα σου ήταν το ότι πέθανε ή το ότι πέθανε ήταν αλήθεια κ μετά είχες όρεξη να κάνεις φάρσα να το ταΐσεις στα αδέσποτα γατιά;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Για να καταλάβω, γιατί πίστευα ότι δεν μιλώ σε μικρά παιδάκια, μέσα στην φάρσα σου ήταν το ότι πέθανε ή το ότι πέθανε ήταν αλήθεια κ μετά είχες όρεξη να κάνεις φάρσα να το ταΐσεις στα αδέσποτα γατιά;
Και ότι πήρε το πουλάκι ήταν φάρσα και φυσικά ότι πέθανε και θα το ταΐσει στη γάτα. Τώρα αν και το αρχικό Θέμα...που να βρει πουλί και αν είναι εντάξει το κατάστημα ήταν φάρσα (ή θα μπορούσες να πεις ακόμα και διαφυγή από ίσως μια πιεστική πραγματικότητα σε μια υποθετική - επιθυμική κατάσταση)
 
Για να το ξεκαθαρίσω, το πουλάκι το έχω ζει και βασιλεύει απλά έκανα μια φράσα ότι παιθανε
Να είναι καλά το πουλάκι και εσύ για να το χαίρεσαι. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να βρεις κάποιον άλλο χώρο για να παίζεις. Το τρολάρισμα είναι η παράβαση που ανεχόμαστε ελάχιστα.

Η συνέχιση της συγκεκριμένης συζήτησης δεν έχει κάποιο νόημα πλέον.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top