Έχεις δίκιο! Πω πω στη κοσμάρα μου, ξέχασα να το βάλω.
Dennis Papegaaien - Pricelist
Πα πα παπα Παναγία μου..χειρότερο δεν υπάρχει.. Πάρα πολλά εχουν έρθει άρρωστα η κ πεθαμένα απο κει... Μακρια.. Αισχος.. Τους ξέρω πολύ καλα.Έχεις δίκιο! Πω πω στη κοσμάρα μου, ξέχασα να το βάλω.
600 ευρώ απο Ολλανδία;καλά.250 ευρ εχουν εκεί. Ταισμένα στο χέρι εννοώ.. Μάλλον πρεπει να φτιαξουμε μια λίστα με εκτροφείς εδώ.. Αν δεν έχουνα αντιρρηση οι ιδιοκτήτες της σελίδας βέβαια...Κατάλαβα. Ok, ευχαριστώ. Βασικά κοίταγα για έναν senegal κι εδώ κάποιος μου είπε ότι μπορεί να τον φέρει από Ολλανδία με ενδεικτική τιμή 600 ευρώ, αλλά για πιο συγκεκριμένα θα μου πει αργότερα και μου φάνηκαν αρκετά. Βέβαια είδα στον άλλον στη Ρόδο ότι τά 'χει 450 ευρώ. Τι διακυμάνσεις είν' αυτές; Καλά δε συζητάω σε pet που είχα πάει να πάρω κανά παιχνιδάκι κι έτυχε κι είχε senegal κι όταν τον ρώτησα πόσο τον έχει μού 'πε 800 ευρώ! Μεγάλη ευκαιρία τού 'πα κι έφυγα. Ούτε τα παιχνίδια δε πήρα. Ότι τιμή θέλει ο καθένας!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας