Γενικά Αγόρασα έναν αρσενικό παπαγάλο του Μπούρκ

καταφερα και εβγαλα δυο φωτο το αρσενικο:)
 

Συνημμένα

  • 14112008265.webp
    14112008265.webp
    35,5 KB · Προβολές: 85
  • 14112008264.webp
    14112008264.webp
    35,7 KB · Προβολές: 75
Τελειο ειναι... Τελικα εχαμε εξελιξεις; Εκαναν τιποτα;η ακομα γνωριζονται;
 
την εβγαλα την φωλια, θα δοκιμασω λιγο αργοτερα. Εχει δαχτυληδι αλλα δεν εχω δει ακομα τι λεει γιατι δεν ηθελα να το πιασω και να το ανγχωσω. Αλλα συντομα θα προσπαθεισω με καποιο τροπο να το δω.
 
καλησπερα και απο μενα, πριν απο περιπου 3 εβδομαδες ο αρσενικος παπαγαλος του μπουρκ ειχε απεβιωση, αυτες της εβδομαδες εχω το θυληκο σε μια κατασταση καραντινας για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι αρρωστο και ολα δειχνουν οτι ειναι μια χαρα, ετσι αποφασησα να ξαναπροσπαθεισω και να αγορασω εναν αρσενικο,το προβλημα ειναι οτι δεν εχω βρει και αν κρινω με αυτα που τραβηξα την προηγουμενη φορα δεν θα ειναι καθολου ευκολο, εχτες πηγα και παραγγειλα να μου φερουν αλλα επειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο θα ηθελα να ζητησω μια μικρη χαρη, οταν πατε σε καποιο πετ για οποιοδηποτε λογο αν μπορειτε να ριχνετε μια ματια και αν θελετε να μου το πειτε μπας και το ξανακανω ζευγαρι.σας ευχαριστω.
 
οπου και να κοιταξα δεν μπορεσα να βρω πως μπορω να καταλαβω ποτε ενας παπαγαλος ειναι σεξουαλικα ετοιμος, βασικα για τον παπαγαλο του μπουρκ θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο σημαδι που μπορει να βοηθησει, καποιο συμπληρωμα βοηθα τους παπαγαλους για πιο ευκολο "πυρωμα". Ακομα δεν εχω βρει αρσενικο αλλα ποτε δεν ξερεις..
 
εαν βρεις σε φυσικο πτερωμα ειναι περιπου στα 50 ευρω, απο εκει και περα αλλαζουν οι τιμες αν ειναι ρουμπινο λουτινο αλμπινο και παει λεγοντας, μεχρι 100 ευρω ειχα δει. (πολλα λεφτα). Παντως για αρσενικο εψαχνα παρα πολυ καιρο.
 
Back
Top