Αποφράδα ημέρα.Αλλά για όσους δεν το κατάλαβαν το κάναμε για να βγάλουμε τρίτο τον ΠΑΟ.
η λεξη lama v4 kai belt cp soy leei τιποτα;skopos είπε:Άντε βρε φίλε εσένα έψαχνα δώσε τα site από το εξωτερικό που αγοράζεις να σωθούμε. Εγώ για το άλλο χόμπι που έχω τον αερομοντελισμό αγοράζω από Αμερική με 20 ευρώ μεταφορικά και από Αυστρία με 15 ευρώ μεταφορικά ότι και αν αγοράσω έχω φέρει δέματα από Αυστρία με 15 ευρώ 6 κιλά και 1,5 μέτρα επί 0,5 μέτρα
ΔΩΣΕ SITE ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
(Δεχόμεθα και προσωπικά μηνύματα)
για το culpret τα ειπα. τα e-shop του τυπου πεσ τι θεσ και θα σου στειλουμε μαιλ και αν δε θελω να φτασω αυτο το ποσο πρεπει να περιμενω τι θα ακυροσο καιο να ζητησω καινουρια προσφορα και να περιμενω καινουρια απαντηση και αντε πακλι απο την αρχη και και και. Προσοπικα για εμενα αστο.lee είπε:απο τα πιο αξιολογα του χωρου
kiklos.info/
https://culpret.gr/
τωρα απο την ornitalia εχω αντιμετωπιση και εγω προβληματα και αναγκαστηκα δεν την χρησιμοποιω για αγορες παρα μονο πολυ σπανια για κατι που δεν βρισκω αλλου
το παραπανω καλητερα να το κανει διαφημηση ο ιδιοκτητησ του κυκλου.trelogauros7 είπε:μαλλον φταιω εγω που δεν μπηκα στον κοπο να παρω αλλο ενα τηλεφωνο
Λοιπον και το αλλο το ωραιο παρειγγειλα ενα βιβλιο british birds mules and hybrids απο αγγλια και μου ηρθε σε 5 μερεσ και ο αλλος ακομα τιποτα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας