Ποια τροφή δίνεις;θα προσπαθήσω να βγάλω τα μπισκότα από το βασικό μείγμα
Ποια τροφή δίνεις;θα προσπαθήσω να βγάλω τα μπισκότα από το βασικό μείγμα
Δίνω αυτή την στιγμή την KIKI EXCELLENT MAX menú CANARIOSΠοια τροφή δίνεις;
Πριν διαβάσω το παραπάνω κι εγώ με τα ευρήματα στις φτερούγες αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Την ευλογιά. Εσύ λοιπόν το καλύπτεις από αντιβίωση και μάλλον κάνεις την προσευχή σου, διότι θεραπεία για την ευλογιά δεν υπάρχει. Το προσέχεις καθημερινά και αν δεις ότι καταπέφτει πάλι, τότε μάλλον θα πρέπει να το καλύψεις εκ νένου με αντιβίωση, για αποφυγή δευτερογενών λοιμώξεων σε έναν ήδη καταπονημένο οργανισμό. Η φωτό της κοιλιάς όμως δεν μου αρέσει καθόλου, δείχνει ότι κάτι υπάρχει κι εκεί, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου υποδείξω τι. Ο κτηνίατρος την είδε; Την έστειλε στον πτηνίατρο; Νομίζω ότι αυτό ίσως να πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σου.να σημειώσω πως έπειτα από επικοινωνία του κτηνιάτρου με πτηνίατρο (-δε γνωρίζω ποιον) κατέληξε πως πιθανώς πρόκειται για τον ιό της ευλογιάς).
Ακριβώς αυτό ...και μάλλον κάνεις την προσευχή σου
Ναι... Την κοιλιά κι εγώ σήμερα την είδα έτσι, δεν την έδειξα πουθενά ακόμη, θα τον παρακολουθησω και θα δω! Ίσως του ξαναδώσω αντιβίωση μετά από τρεις τέσσερις μέρες.Η φωτό της κοιλιάς όμως δεν μου αρέσει καθόλου, δείχνει ότι κάτι υπάρχει κι εκεί,
Η κοκκιδίωση των πτηνών είναι μια από αυτές τις συχνές ασθένειες του γαστρεντερικού; Οι μυκητιάσεις προκαλούν επίσης συχνές νόσους και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί... Αλήθεια, τι θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη και δέκα διαφορετικές αντιβιώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις;Ρώτησα για την εξέταση των περιττωμάτων και δεν μου σύστησαν να γίνει καθώς έχω δώσει ήδη δυο αντιβιώσεις ευρέως φάσματος, οπότε αν ήταν κάποια συνήθης λοίμωξη αναπνευστικού ή εντερικού θα αντιμετωπίζονταν με κάποιο από αυτά
Μην μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία με τα καναρίνια. Είναι πολύ μεγάλο το στρες που τους δημιουργεί και δυστυχώς αυτό έχει άμεσες επιπτώσεις στην υγεία τους. Δεν εννοώ Μυρτώ ότι αυτός είναι ο λόγος που ασθενεί το πουλάκι, γενικά όμως είναι επιβαρυντικός παράγοντας και με την ευκαιρία το αναφέρω στη συζήτηση.Λυπάμαι για την κατάσταση διότι είχαμε κάνει κάποια βήματα όσον αφορά το θέμα εμπιστοσύνης, δηλαδή στην "εκπαίδευσή" του
Έχει πάρει πολύ πράγμα και φοβάμαι ότι τις πήρε άσκοπα.
Συμφωνώ με τα παραπάνω, προφανώς και οι αντιβιωσεις δεν τα καλύπτουν όλα και πρέπει πρώτα να γίνεται διάγνωση κι έπειτα χορήγηση, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι άσκοπο να του δώσω το σκεύασμα, εφόσον δεν μπορώ να προβώ σε εξετάσεις. Θα μπορούσε να ήταν κάποια από αυτές τις ασθένειες που καλύπτουν τα αντιβιωτικά σε άλλη περιπτωση. Η χορήγηση έγινε για υποστήριξη.οι αντιβιώσεις δεν είναι φάρμακα... Δια πάσα νόσο. Αν ήταν έτσι, θα παίρναμε πέντε διαφορετικές κάθε φορά και δεν θα πηγαίναμε ποτέ στους γιατρούς.
Τα πόδια πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα γιατί φαίνεται πως όταν του βάζω την κρέμα στο σημείο με τα εξογκώματα τον ενοχλεί, επίσης ο ίδιος μόνος του τα πειράζει που και που. Τώρα εάν τα εξογκώματα είναι κάτι δευτερεύον, δεν γνωρίζω. Αυτό εννοείτε;Τα πόδια δεν έχουν κάποιο θέμα σ
Την κοιλιά έτσι εχτές την πρωτοείδα, σίγουρα δεν είναι φυσιολογική. Δεν την έχει δει κτηνίατρος έτσι.εσωτερικά του όργανα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία της κοιλιάς. Εάν το έχει δει ο κτηνίατρος σε αυτήν την κατάσταση και δεν έκανε κάτι, απέρριψε τον και μην ξαναπηγαίνεις σε αυτόν.
Νομίζω οτι αυτό δεν εμπίπτει στο θέμα, αλλά αφού ειπώθηκε θα ήθελα να απαντήσω.Μην μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία με τα καναρίνια. Είναι πολύ μεγάλο το στρες που τους δημιουργεί και δυστυχώς αυτό έχει άμεσες επιπτώσεις στην υγεία τους
Ναι βέβαια, αλίμονο, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα . Να αναφέρω ότι έχω 5 μήνες που σταμάτησα να ασχολούμαι σχολαστικά με την αλληλεπιδραση μας, λόγω τρεξίματος με άλλα ζητήματα, αλλά δεν θα υπήρχε περίπτωση να τον απασχολώ ενώ είναι άρρωστος.Δεν εννοώ Μυρτώ ότι αυτός είναι ο λόγος που ασθενεί το πουλάκι, γενικά όμως είναι επιβαρυντικός παράγοντας
Με βάση την εικόνα της κοιλιάς και τη γενικότερη συμπεριφορά του, έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται για ασθένεια που προκαλείται από βακτήριο. Εάν είναι όντως έτσι, η αντιβίωση κάνει μόνο κακό, αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα η πρωτογενής αιτία της νόσου. Ας πούμε όμως ότι είναι απλά η προσωπική μου άποψη, καθώς δεν είμαι ειδικός γιατρός.Θα μπορούσε να ήταν κάποια από αυτές τις ασθένειες που καλύπτουν τα αντιβιωτικά σε άλλη περιπτωση. Η χορήγηση έγινε για υποστήριξη.
Στον ενικό βρε. :)Πιθανώς Σταύρο αναφέρεστε σε κάποια άλλη περιπτωση ; Δεν μπορώ να καταλάβω μάλλον καλά σε τι περίπτωση αναφέρεστε.
Σε ειδικευμένο γιατρό για τα πτηνά, γιατί δεν τον πηγαίνεις; Υπάρχει έλλειψη τέτοιου γιατρού στα Ιωάννινα ή υπάρχει οικονομική δυσκολία;Οπότε, όπως τον βλέπω τον καημενουλη μάλλον δεν θα αντέξει ☹
Δεν υπάρχει εξειδικευμένος κτηνίατρος στα πτηνά στα Ιωάννινα. Η κτηνίατρός μου, την οποία και εμπιστεύομαι απόλυτα και δεν θα την άλλαζα με τίποτε, βλέπει πολλά πτηνά και από τις συνομιλίες μας φαίνεται πως είναι άψογη στη δουλειά της. Για το Νούκι, μου είπε δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο και δεν είναι ειδικός στα πτηνά αλλά επικοινώνησε και με πτηνίατρο, όπως ξαναείπα. Αλλά εάν δεν το δει κανείς από κοντά το πτηνό, προφανώς έγκυρη διάγνωση δε μπορεί να γίνει. Δυστυχώς, δε μπορώ να ταξιδέψω σε άλλη πόλη για να πάω σε πτηνίατρο λόγω άλλων υποχρεώσεων, εάν μπορούσα θα το είχα κάνει, μακάρι να μπορούσα. Αλλά όπως είπα ξανά, ήταν δικό μου λάθος να εμπιστευτώ αυτόν μου τον έδωσε πέρυσι τέτοιο μήνα, γιατί από τότε ήταν άρρωστος. Δεν άλλαξε ποτέ το φτέρωμά του, σήκωνε από τότε τα πόδια του, είχε δύσπνοια και σάλια που και που, ενώ από την άλλη είχε μια χαρά όρεξη για όλα και φυσιολογικές κουτσουλιές. Εννοείται ότι δεν θα ξαναπάρω από αυτόν και εννοείται ότι θα απαιτώ να είναι υγιές το ζωάκι, γιατί αυτό που έπαθε ο Νούκι δεν το έπαθε από τη διαμονή του σε εμένα, είμαι σίγουρη, το είχε από πριν και δεν το πρόσεξα. Μη σας πω και ότι αυτό είναι σαν τραγική ειρωνεία, γιατί το μόνο που είπα στον πωλητή, αφού με ρώτησε αν διάλεξα ποιο ήθελα να μου δώσει ήταν "Δεν έχω κάποια προτίμηση στο χρώμα, δώστε μου ένα υγιές πουλάκι, όπως ήταν και το προηγούμενο που μου έζησε 10 χρόνια". Δηλαδή, πάλι εγώ φταίω που τον εμπιστεύτηκα... Πολύ στενάχωρη η κατάσταση, αλλά το πάθημα γίνεται μάθημα.Σε ειδικευμένο γιατρό για τα πτηνά, γιατί δεν τον πηγαίνεις; Υπάρχει έλλειψη τέτοιου γιατρού στα Ιωάννινα ή υπάρχει οικονομική δυσκολία;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας