Αναπαραγωγή Αιφνίδιος θάνατος πουλιών από εκκολαπτική μηχανή

Μήπως οι κότες και ο κόκορας είναι κοντινοί συγγενείς; Μήπως παίζει θέμα αιμομιξίας δηλαδή και πρέπει να ανανεώσεις τους γεννήτορες;
οχι φιλε το κοιταξα και αυτο οι κοτες δεν εχουν συγγενεια με τον κοκκορα.. Ουτως η αλλως το ιδιο γινεται και με νανισια αυγα και με κανονικα αυγα.. Που ειναι τελειως διαφορετικα και χωριστα μεταξυ τους.
 
Γει σου δημητρη. Εχω φτιαξει μερικες τέτοιες μηχανες. (σε φιλους)
μηπως στην δικη σου εχει χασει την ευαισθησια του ο θερμοστάτης;
μηππως εχει αλλαξει θεση το αισθητηριο;Εγω χρησιμοποιω καποιους ψηφιακούς θερμοστάτες οι οποιοι μπορουν και ρυθμιζουν την διαφορα θερμοκρασίας μεχρι και 0,1 βαθμο. Αλλαξε ένα θερμοστατη στην δικη σου πριν αλλαξεις ολοκληρη μηχανη.
οσο για τον εμβολιασμο μου ειχαν πει να βαζω τεραμυκινη για μια εβδομαδα στο νερο όταν γενιοταν και μετα από ένα μηνα ξανα.
 
δεν φταιει η μηχανη που ψωφανε τα πουλακια σου μετα απο λιγες μερες προφανως καπιο μικροβιο ειναι και πρεπει να την απολυμανεις καλα η δεν τους παρεχεις καλη διατροφη ετσι ωστε να εχουν δυναμη απο το αυγο που ειναι για να μεγαλωσουνε!
 
Φυσικά και δεν φταίει η μηχανή. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αλλού είναι το πρόβλημα.
Αν δεν πρόκειται για μικρόβιο όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, πρέπει να ψάξεις τους γονείς. Είπες ότι είναι από τις ίδιες κότες τα αυγά. Εκεί πρέπει να στοχεύσεις.
 
Back
Top