Ασθένειες Ακάρεα σε καναρίνι, η θεραπεία που μου πρότεινε το pet shop

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης elena777
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ευχαριστω!

Σας ευχαριστω πολυ παιδια... με βοηθησατε αρκετα και με αυτα που μου ειπατε και με αυτα που μου υποδειξατε να διαβασω. Αυριο κιολας θα του παρω το Pulmosan. Ελπιζω να μην εχει καμμια επιπτωση δεδομενου οτι μεχρι και αποψε επαιρνε με το νερο του το φαρμακο για κοκκιδια.
 
-Αν το πουλάκι πάσχει μόνον απο ΑΚΑΡΕΑ και κάθεται φουσκομένο, θέλει να κοιμάτε, τρώει λίγο και πίνει ελάχιστο νερό όπως λές, είναι σε στάδιο κατάρευσης. Σε τελικό στάδιο. Η οποιαδήποτε θεραπεία για ακάρεα πρέπει να δύνεται νωρίς, μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα, όταν έχει τις δυνάμεις του, διότι η Ιβερμεκτίνη(που πρέπει να πάρει), αλλά και η αντιβίωση που πολλές φορές επιβάλεται θα το ξετινάξουν αν είναι αδύνατο.
-Σ' αυτό το στάδιο ο γιατρός είναι μονόδρομος.
 
και αν δεν υπαρχει γιατρος τι προτεινεις; Μηπως το vetermec στην ποτιστρα του ειναι πιο ελαφρυ;
 
Να σε ρωτήσω. έχεις και το θηλυκό μαζί με το αρσενικό?
 
oταν λεμε θεραπεια εννοουμε και αντιβιωση συν τοις αλλοις ταυτοχρονα;
 
Η ιβερμεκτίνη είναι ισχυρό δηλητήριο και σκοτώνει τα παράσιτα πολλές φορές σε εξασθενημένα πουλιά για να ενισχύσουνε και την αναπνευστική λειτουργία τους δίνουνε και αντιβίωση.
 
Αυτο διαβασα κι εγω . Ομως δεν ξερω τι να κανω. Μεχρι και αποψε στο νερο του εχει το λαθος φαρμακο για τα κοκκιδια. Μπορω αμεσως αυριο να του αρχισω τη νεα θεραπεια η να την αφησω και αρχιζω την κυριακη;
 
Μπορείς να ξεκινήσεις και αύριο αλλά κατά τη γνώμη μου είναι προτιμότερο να τα δει κτηνίατρος και για την ακρίβεια με εξειδίκευση στα μικρά ζώα εφόσον βέβαια δεν υπάρχει πτηνίατρος.
Έχε υπόψη ότι πριν χρόνια έδινε η εταιρεία διαφορετικό σχήμα από ότι τώρα για το Pulmosan.
 
αυριο ειναι σαββατο και δυστυχως δεν ειναι ανοικτα τα ιατρεια στην πολη μου. Οποτε μαλλον θα το ξεκινησω μονη μου και ο θεος βοηθος.
 
Αφού είσαι αποφασισμένη να ξεκινήσεις μόνη σου ρίξε μια ματιά και εδώ: Pulmosan. Προσοχή μια σταγόνα μόνο μην το στείλης το πουλάκι.
 
πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να απομακρύνεις το ένα από το άλλο(για να μην υπάρχει πιθανότητα το ένα να κολλήσει από το άλλο) και να εφαρμόσεις άμεσα θεραπεία και στα δύο πουλάκια.
 
μαλλον αυτο θα κανω... Θα βαλω και στα δυο Pulmosan την Δευτερα πια [αν κι εχω φοβηθει με ολα οσα μου ειπατε εδω γι αυτο το φαρμακο, μην τυχον και στειλει το καναρινακι μου] θα τους δωσω και αντιβιωση και ο θεος βοηθος.
 
Όταν είχα πάει το πουλάκι στον κτηνίατρο και είχε επιβεβαιώσει την υποψία μου για τα ακάρεα της τραχείας με είχε συμβουλεύσει πως μετά απο την χρήση του Pulmosan να χρησιμοποιήσω για 5 μέρες το Vibramycin 60cc για την αποφυγή φλεγμονών, μην ξεχάσεις πως μετά την αντιβίωση θα πρέπει να του δώσεις προβιωτικά για να επανέλθει η χλωρίδα του εντέρου, περαστηκά.
 
Σταματη πες μου κατι σε παρακαλω. Θα του βαλω μια σταγονα Pulmosan για μια μονο φορα. Να του αρχισω αμεσως την αντιβιωση; Προτεινουν την Aviomycine της TAFARM
 
Εγώ την ξεκίνησα αμέσως 1 μλ για μια ποτίστρα των 100μλ , μιά σύριγγα θα σε βοηθήσει στην δοσολογία, το βίντεο του φίλου μας nikosk θα σε βοηθήσει για την εφαρμογή του Pulmosan, η θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες θα πρέπει να επαναληφθεί μετά απο ένα μήνα, μπορείς να μάθεις εδώ για το Aviomycine.
 
Back
Top