Ακούγεται ο νεοσσός πριν βγει απο το αυγό;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Όνομα
Φώτης
Εβλεπα το παρακατω βιντεο το οποιο δειχνει το αυγο ενος κοκατιλ το οποιο ετοιμαζεται να σπασει.Αν ακουσεται προσεκτικα θα ακουσετε τις φωνουλες που βγαζει. Ετσι ειναι;Λιγο πριν βγει μπορεις να το ακουσεις;

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Πως ξερουμε οτι αυτο που κραταει ειναι το πρωτο αυγο και οτι δεν εχει βγει ηδη αλλο πουλακι το οποιο φωναζει;

ναι και εγω αυτο πιστετω οτι ακουγεται καποιο αλλο πουλι.. Το περοεργο ομως ειναι οτι οι φωνες που ακουμε συνδιαζονται με τα χτυπηματα του αυγου.. Το προσεξατε αυτο;

ναι και εγω αυτο πιστετω οτι ακουγεται καποιο αλλο πουλι.. Το περοεργο ομως ειναι οτι οι φωνες που ακουμε συνδιαζονται με τα χτυπηματα του αυγου.. Το προσεξατε αυτο;?

Ακριβως γι αυτο το ειπα κι εγω. Οι φωνες ακουγονται καθε φορα που το πουλι κουνιεται.

Οι νεοσσοί έχουν την τάση να παράγουν ήχους, παρακινούμενοι απο τους γονείς τους. Αυτό γίνεται μιας και ο νεοσσός πέρνει την πρώτη του μεγάλη αναπνοή απο τον θύλακα αέρα που υπάρχει στο αυγό.

ειχα δει σε ντοκυμαντερ εναν κινεζο ο οποιος μεγαλωνε για πολλα χρονια γερανους, πανεμορφα πουλια που ειναι προστατευομενα. τα αυγα μπαινανε σε εκκολαπτικη μηχανη. Ο κινεζος λοιπον, μεγαλος σε ηλικια με τα χρονια πειρας στους γερανους παρηγαγε ηχους ομοιους με τους γονεις και το αγεννητο ακομα πουλακι μεσα απο το αυγο απαντουσε!

το δικο μου κοκατιλακι εκανε "πιου-πιου", πρωτου βγει απο το αυγο.. Αλλα μπορει να μην κανουν,τουλαχιστων που να ακουμε εμεις...

αλλα κανουν κ αλλα οχι.. Δεν κανουν ολα τα πουλακια!

Back