Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από 11+ χρόνια παρέας με μια καρδερίνα, μας άφησε περισυ. Ψάχνοντας να βρω νέο σύντροφο, πέρασα σήμερα από ένα συνοικιακό πετ σοπ το οποίο είχε κλουβιά με καναρίνια (είχα την εντύπωση ότι η πώληση ζώων έχει απαγορευτεί) και έριξα μια ματιά. Μου έκανε εντύπωση ότι κανένα από τα πουλιά δεν είχε δαχτυλίδι ενώ και οι τιμές του μου φάνηκαν ακριβές (50€ για πουλιά που μου φάνηκαν "τεμπέλικα" ενώ τα ζωηρά έφταναν μέχρι 100€).
Θα ήθελα λοιπόν αν υπάρχει εδώ κάποιος που εκτρέφει ή έχει γνωστό εκτροφέα ή μαγαζί να μου προτείνει. Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για τις φωνές του, ούτε για τα χρώματά. Με ενδιαφέρει να είναι υγιές και να μας κάνει συντροφιά όσο και η καρδερίνα μας.
Μένω στη Δάφνη, οπότε θα το εκτιμούσα αν βρισκόταν κάτι εδώ κοντά ώστε να μπορέσει να το δει και η μικρή μου!
Θα ήθελα λοιπόν αν υπάρχει εδώ κάποιος που εκτρέφει ή έχει γνωστό εκτροφέα ή μαγαζί να μου προτείνει. Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για τις φωνές του, ούτε για τα χρώματά. Με ενδιαφέρει να είναι υγιές και να μας κάνει συντροφιά όσο και η καρδερίνα μας.
Μένω στη Δάφνη, οπότε θα το εκτιμούσα αν βρισκόταν κάτι εδώ κοντά ώστε να μπορέσει να το δει και η μικρή μου!