Πολυ ομορφες εικονες και ομορφες φωνουλες!
Πότε βγαίνουν από την φωλιά; Τόσο μικρά;
Κι εγώ αν είχα μωράκια σαν τον Γιάννη θα έκανα και χειρότερα, υστερικές μανάδες εν δράσει :)Mην τα γράφεις αυτά... Θα πάθει τίποτα ο Μισαλούρης που του κλαρώνουν τα κακομαθημένα του καναρίνια καμμιά βδομάδα αργότερα :D
Mην τα γράφεις αυτά... Θα πάθει τίποτα ο Μισαλούρης που του κλαρώνουν τα κακομαθημένα του καναρίνια καμμιά βδομάδα αργότερα :D
Και το όνομα αυτού... Νυσταλέων !
Εχετε και οι δυο την πλακα σας! Μαστωρες στο ιδος σας μας χαριζετε και οι δυο ομορφες εικονες και ανεκτημητες γνωσεις! Ναστε παντα καλα εσεις και τα πουλακια σαςΟποιος θέλει να κλαρώνουν τα πουλιά πιο νωρίς να φωνάζει τον Παιανία να πηγαίνουν μαζί στον Επιτάφιο την Μεγάλη Παρασκευή.
Εγώ πάντως καημό το έχω... Να δω ένα πουλί του Paianas ... Και ας είναι και μούλος!Εχετε και οι δυο την πλακα σας! Μαστωρες στο ιδος σας μας χαριζετε και οι δυο ομορφες εικονες και ανεκτημητες γνωσεις! Ναστε παντα καλα εσεις και τα πουλακια σας
Εγώ πάντως καημό το έχω... Να δω ένα πουλί του Paianas ... Και ας είναι και μούλος!
Άψογη δουλειά, άριστη διάθεση.. καλή συνέχεια στην ενημέρωση Βασίλη.Κλαρώσαμε, αφαιρέθηκε και η φωλιά.
Εδώ τελειώνει ο πρώτος γύρος από ένα ζευγάρι.
Σε μερικές μέρες θα χωριστούν από την μάνα και θα προχωρήσει στην δεύτερη γέννα της.
Ελπίζω να είδατε τα στάδια το "πως" ταίζει η μάνα και "πως" μεγαλώνουν οι νεοσσοί.
Και συνεχίζω ακάθεκτος με τις υπόλοιπες γέννες.
Καλή Ανάσταση σε όλους.
Εχω δει εγω παλια στο Τεξας φωτο από πουλια του Παιανια!
Ξεκινησαν και εμενα τα σισκιν. Η πρωτη χθες το πρωτο αυγο στην αυγοθηκη. Βαζω την αυγοθηκη λιγο πιο διπλα
και στο μερος της αυγοθήκης βαζω την φωλια, στρωμενη από εμενα. Σημερα ειχε κανει εκει το 2ο αυγό!
Άλλες δυο θηλυκες μου, σημερα η μια ειχε μπει στην ταιστρα την εξωτερικη, την μικρη την κλασσικη δεν ειχε κανει όμως αυγό.
Της εστρωσα φωλια και σε εκεινη και πηγε και στρογγυλοκαθησε μεσα. Η άλλη επισης ειχε κατσει στην αυγοθηκη, χωρις να εχει αυγοο. Εκανα το ιδιο ακριβως όπως στην 1η περιπτωση. Τις επομενες μερες θα δουμε αν ηεπεμβαση μου θα ηταν σωστη, όπως στην 1η περιπτωση. Να σημειωθεί ότι φωλια ειχα στα πουλια, όπως και νημα κανονικότατα.
Μπιλυ προχωρα γερα και βγαζε οσα πιο πολλα κορίτσια μπορεις, γιατι 4 χρονια τωρα εχω φλομωσει στα αγορια.
Μακάρι να ευοδοθουν οι προσπάθειες σου Γιώργο. Γιατι δε στρώσαμε μόνες τους φωλιά; Δεν ήταν οι θέσεις που τους τις έβαλες κατάλληλες ή γενικά δεν στρώνουν τα συγκεκριμένα πουλιά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας