Έχεις κάποιο στοιχείο ή γνωρίζεις κάποια μελέτη που να το βεβαιώνει αυτό?και για 3-4 μήνες που θα βάλει ο Στέφανος ένα ζευγαράκι δεν πρόκειται να παθουν τίποτε τα πουλάκια,
Δεν το ξέρω. Τα πτηνά πάντως έχουν το φτέρωμα, ο χρωματισμός του οποίου πρωτίστως υπήρξε και για την προστασία απο τις ακτινοβολίες. Η φαιομελανίνη μάλιστα νομίζω αλλάζει σε εξωτερικό χώρο. Εύρευνες θεωρούν την φαιομελανίνη και το λιπόχρωμα,όπλα της εξέλιξης.λάμπες uva uvb δεν είναι αυτές που έχουν τα σολαριουμ μέσα και λένε ότι προκαλούν καρκίνο του δέρματος με συχνή χρήση;
Το υπογράφεις; Όταν υπάρχει μελέτη για τις ελλείψεις;θα βάλει ο Στέφανος ένα ζευγαράκι δεν πρόκειται να παθουν τίποτε τα πουλάκια
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.Είναι απρόβλεπτα μερικές φορες τα καναρίνια πάντως,
Δεν είπε κάποιος πως είναι επικίνδυνος, όλοι είπαν ότι δεν είναι επαρκής.Από τα σχόλια κατά δεν βρήκα τίποτα που να αποδεικνύει ότι είναι επικίνδυνος ο φωτισμός από παράθυρο
Αυτές είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις εκτροφής με σοβαρά προβλήματα να δεν υπάρχουν οι γνώσεις και τα απαραίτητα.αυτά είναι για αυτους που εχουν τα πουλια τους στα υπογεια.
Συμφωνώ... άρα θεωρειτικα τουλάχιστον με μια ώρα το μεσημέρι στο μπαλκόνι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο... (όχι ότι είναι το καλύτερο αλλά...)Θα σου πω, ότι άνθρωποι που για 3-4 μήνες ζουν σε εσωτερικούς χώρους χωρίς έκθεση σε απευθείας ακτίνες του ήλιου, έχουν τριχόπτωση και εύφθραυστα νύχια.
Και αυτά είναι μόνο τα εμφανή.
Γιατί νομίζεις είναι υποχρεωτικός ο προαυλισμός στους φυλακισμένους;
Ασθενείς με πολύμηνη νοσοκομειακή θεραπεία, τοποθετούν έστω το χέρι τους σε εξωτερικό χώρο να παίρνει τις ακτίνες (γιατί φτάνει έστω και ένα δάχτυλο επί 20 λεπτά).
Αυτό αποδεικνύει ότι οι υπεριώδεις ακτίνες περνάνε έστω και σε μικρότερο ποσοστό από τα τζάμια ίσως να μην είναι αρκετές αλλά για να μην είμαστε απόλυτοιΓιώργο, αυτό που υποστηρίζεις δεν ξέρω αν αποδεικνύει κάτι άλλο στην φυσική αλλά όσον αφορά τους οργανισμούς δεν ισχύει.
Όχι απλά θεωρητικά, σίγουρα :)Συμφωνώ... άρα θεωρειτικα τουλάχιστον με μια ώρα το μεσημέρι στο μπαλκόνι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο... (όχι ότι είναι το καλύτερο αλλά...)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας