dimitris_patra
PB Member
... Νυχτερίδα...
μη το λες γλαροι γερακια κουκουβαγιες... κυνηγανε νεοσσους η μικρα πτηνα που εχουμε (ως το κεντρο των πολεων απλα δε τα βλεπουμε επειδη ειναι πολυ χαραμα)Ε ρε τι περιπτωση μας βρηκε. Σε εμενα και σε 5 αλλους στην Ελλαδα πρεπει να συμβαινει αυτο
οχι καποια αρπακτικα κυνηγανε αυτη την ωρα οπως οι κουκουβαγιες. η παρουσια σου στο χωρο ισως το εμποδισε αποτην τελικη επιθεση. αν και δεν το ειδες καλα για να ξερουμε τι ειναι καλο ειναι να ασφαλιζεις τα μικρα σου (οταν εχασα καναρινι απο γερακι στο κεντρο της αθηνας τα εβαζα τη νυχτα μεσα σε δωματιο)Το πρωτο βραδυ βρισκομουν στο γραφειο οποτε ειχα ενα μικρο πορτατιφ αναμμενο. Το 2ο βραδυ ηταν σβηστα ολα τα φωτα. Οταν ομως ξυπνησα και αναψα το φως για να δω τι συμβαινει τοτε αυτο πετουσε σαν τρελο. Οχι δεν ειδα να καθισει σε επιπλα, απλα πετουσε γυρω γυρω και πολυ γρηγορα. Ομως δεν ειναι περιεργο;τα πουλια δεν κοιμουνται στις 4 η ωρα;
Το πρωτο βραδυ αυτο πιστεψα οτι ειναι. Το 2ο βραδυ που ειχαμε ''στενη'' επαφη δεν νομιζω οτι ηταν νυχτεριδα. Κουνουσε πολυ γρηγορα τα φτερα. Το σχημα μου εμοιαζε για πουλι.Βεβαια δεν παρατηρησα και καποιο ραμφος. Καθαρα λογω πολυ γρηγορης ταχυτητας που ειχε.... Νυχτερίδα...
Λογικά δε μιλάμε για πουλί αλλά για θηλαστικό...Το πρωτο βραδυ βρισκομουν στο γραφειο οποτε ειχα ενα μικρο πορτατιφ αναμμενο. Το 2ο βραδυ ηταν σβηστα ολα τα φωτα. Οταν ομως ξυπνησα και αναψα το φως για να δω τι συμβαινει τοτε αυτο πετουσε σαν τρελο. Οχι δεν ειδα να καθισει σε επιπλα, απλα πετουσε γυρω γυρω και πολυ γρηγορα. Ομως δεν ειναι περιεργο;τα πουλια δεν κοιμουνται στις 4 η ωρα;
Η κουκουβάγιες βλέπουν άριστα στο σκοτάδι. Δεν θα έμπαιναν μέσα στο σπίτι και κυρίως δε θα υπήρχε μπιμπελό, ανθοδοχείο κλπ όρθιο μετά την πτήση τους.οπως οι κουκουβαγιες.
Δεν προλαβα να κανω λεπτομερη καταγραφη του τι εβλεπα γιατι προφανως πετουσε πολυ γρηγορα.Ανακαιφαλεωση. Με βαση το βιντεο θεωρω οτι ειναι νυχτεριδα.. Ειναι ακριβως οτι εβλεπα. Επισης με βαση αυτους τους σωληνες τους οποιους καλυψα με μονωτικη μπορουμε να πουμε οτι λυσαμε το προβλημα;Ναι αλλα η νυχτεριδα δεν ταιριαζει κ με την αρχικη σου περιγραφη. Πιο πολυ με σπουργιτι μου φερνει σε μεγεθος παρα σε κοτσυφα..
Αν βεβαια ειναι νυχτεριδα φυσικα χωραει απο εκει. Αλλα αν κουρνιαζει τη μερα θα την εβλεπες απο τις 8-10 το βραδυ μεσα ατο σπιτι.. Οχι στις 4.
Aυτο με το κινητο δεν το καταλαβα Ανεβαζω τωρα μια φωτογραφια ενος χαρακτηριστικου σημειου του κλιματιστικου για να δουμε αν εννοουμε το ιδιο. Τα ζεμπρακια εννοειται πως τα εχω παντα διπλα μου Μια ερωτηση προς ολους. Υπαρχει πιθανοτητα να σκισει την μονοτικη;Κάνε και το άλλο.Αν έχεις κινητό αφής βάλτο εκεί που βρήκες την πρώτη φορά το πουλί και δες την επόμενη μέρα το πρωί από που μπήκε! Αυτό βέβαια είναι λίγο δύσκολο αλλά τουλάχιστον θα κοιμηθείς! Πάρε τα πουλάκια μαζί σου στο δωμάτιο σου και άφησε όλες τις υπόλοιπες πόρτες κλειστές. Κοίταξες μην έχει καμία τρύπα πίσω από κανένα κλιματιστικό.Λόγω εμπειρίας του Πατέρα μου (Ψυκτικός) μερικοί δεν κλείνουν τις τρύπες που συνδέει το εσωτερικό με το εξωτερικό μηχάνημα!
Για να βγαλω βιντεο ολο το βραδυ μαλλον θελω go pro και δεν εχω. Τι εννοεις να βγαλω το εξωτερικο και το εσωτερικο; Ποιο εσωτερικο ποιο εξωτερικο;Εννοεις πισω απο το κλιματιστικο οτι εχει τρυπα;στο μπαλκονι δλδ?Απλά βγάλε βίντεο όλο το βράδυ και δες το πρωί από που μπήκε, μια καλύτερη εικονίτσα! Αν μπορούσες να βγάλεις το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό λίγο καλύτερα. Πίσω έχει τρύπα. Μόλις είδα τις τρύπες σε μια εικόνα καθώς δεν παρακολούθησα όλο το νήμα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας