δεν θέλει! απλά μπήκε και φώλιασε στο σπίτι σου :Dαρα λοιπον γιατι να θελει να φαει τα ζεμπρακια μου;
Όχι, φωλιάζει σε κλειστά μέρη όπως σπηλιές, εγκαταλελειμμένα σπίτια κλπ.Μα συγγνωμη μια νυχτεριδα θελει εξωτερικο περιβαλλον οχι σπιτι
Φιλε μου @Phantomas ... Τα μισα να μου λεγε!Όχι, φωλιάζει σε κλειστά μέρη όπως σπηλιές, εγκαταλελειμμένα σπίτια κλπ.
Θελω να πιστευω πως δεν ειπες το σπιτι μου εγκαταλελειμενο αλλα ουτε και σπηλιαΌχι, φωλιάζει σε κλειστά μέρη όπως σπηλιές, εγκαταλελειμμένα σπίτια κλπ.
Aγαπητη μου φιλη Μιραντα σωστα .χθες δεν ειχα επισκεψη. Θελω να πιστευω πως προσπαθησε αλλα δεν τα καταφερε και οχι οτι δεν εκανε καν προσπαθεια να μπει μεσα στο σπιτι μου. Γιατι αν προσπαθησε να μπει τοτε παει να πει οτι βρηκα το σημειο εισοδουΦιλε μου @Phantomas ... Τα μισα να μου λεγε!
Εκεινες οι τρυπουλες μαλλον σου κανουν τη δουλεια.. Να φανταστω εχτες τη νυχτα δεν μπηκε;
. Για κοίτα τον λαιμό σου για σημάδια...Αυτος μας ελειπε τωρα. Να φωλιασει σπιτι μου -_-
Μα συγγνωμη μια νυχτεριδα θελει εξωτερικο περιβαλλον οχι σπιτι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας