Γενικά Απειλή για τα πουλιά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sonikoly
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Sonikoly

PB New Member
Εγγραφή
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
192
Πόλη
Βέροια
Καλησπέρα,

σήμερα είδα μια είδηση που με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;
Παραθέτω την σελίδα :
 
@Sonikoly αυτό έβλεπα τώρα. Το πρώτο βίντεο στο άρθρο, ανέβηκε στο yt πριν από οκτώ μήνες. Γιατί το αναφέρουν τώρα δεν ξέρω. Η εικόνα όμως είναι πολύ θλιβερή.
 
Καλησπερα. ο παραμυξοιος των περιστεριων και η νοσος του newcastle που επηρεαζει τα πουλερικα δεν ειναι κατι νεο απο οτι διαβασα.
απλα ειδε καποιος την δημοσιευση στο fb που αναφερει για αυξηση των καταγραφωμενων περιστατικων στο jersey και μια χαρα εγινε ενα αρθρο στην χωρα μας που αναπαραχθηκε τουλαχιστον απο δυο μεγαλα site με τασεις για αρθρα με τιτλους στημενους για κλικαρισματα(=εσοδα)
Σοβαρη ασθενεια αλλα δεν προεκυψε χθες
υπαρχουν δημοσιευσεις σχετικα και απο το cornell αλλα και απο κρατικες υπηρεσιες της αυστραλιας οπως το παρακατω μεταφρασμενο μεσω google αρθρο . δεν καταλαβα να αναφερει πουθενα οτι προσβαλει παπαγαλους καναρινια και εξωτικα ειδη ο συγκεκριμενος. τωρα αν απειλει τα πουλερικα στην ελλαδα μπορει καποιος να ρωτησει στο υπουργειο αγροτικης αναπτυξης αν υπαρχει επισημη σχετικη ανακοινωση.

[automerge]1666815527[/automerge]
αλλο ενα μεταφρασμενο απο cornell για τον παραμυξοιο
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα ... Ο μεγαλύτερος φόβος του εκτροφέα . Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και εάν κάνεις από εμπειρία κάτι δεν θα έχει αποτέλεσμα αλλά θα φέρει μεγάλυτερο κίνδυνο για τα υπόλοιπα. Πολύ μεγάλη βοήθεια είναι το νοσοκομειακό κλουβί - κουμάσι , που συνήθως δεν φέρνει αποτελέσματα . Όποιο γλιτώσει για πάντα θα έχει προβλήματα ...
 
Back
Top